Πλήγμα για την Παρτίζαν, ένα μήνα εκτός ο Αϊζέια Μάικ!

Πλήγμα για την Παρτίζαν, ένα μήνα εκτός ο Αϊζέια Μάικ!

Γιάννης Πάλλας 16:49 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 22.08.2024

Ο τραυματισμός στη γάμπα του Αϊζέια Μάικ τον κρατάει περίπου ένα μήνα εκτός προπονήσεων στην Παρτίζαν

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η προετοιμασία της Παρτίζαν, για τη νέα χρονιά, καθώς ο Αϊζέια Μάικ βγήκε νοκ άουτ για ένα μήνα, εξαιτίας ενός προβλήματος στη γάμπα.

Ο Καναδός φόργουορντ στην πρώτη κιόλας προπόνηση της σεζόν αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στη γάμπα και έμεινε εκτός.

Απομένει πλέον η επιβεβαίωση από το ιατρικό επιτελείο της Σερβικής ομάδας του τραυματισμού του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Mozzart Sport ο Αϊζέια Μάικ που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του περσινού Eurocup θα χάσει όλη την προετοιμασία της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μια εξέλιξη που εφόσον επιβεβαιωθεί δεν θα αρέσει καθόλου στον «Ζοτς».

Μάλιστα, δεν είναι ο μόνος που θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της Παρτίζαν, καθώς εκτός βρίσκεται ο Γάλλος πλέι μέικερ Φρανκ Ντιλικινά, ο οποίος πήρε μερικές ημέρες ξεκούρασης παραπάνω από τον προπονητή του λόγω της επιβάρυνσης που δέχθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως και ο Μίταρ Μποσνιάκοβιτς, ο οποίος αναρρώνει από τραυματισμό του στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Η νέα χρονιά ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου στην Αδριατική Λίγκα (ABA League) και μέχρι τότε οι γιατροί της Παρτίζαν θα προσπαθήσουν να προετοιμάσουν τον Αϊζέια Μάικ για να μπει στο παρκέ και να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Παράνομη και επικίνδυνη η είσοδος στο ΟΑΚΑ»
ΜΠΑΣΚΕΤ

15:45 - 22.08.2024

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Παράνομη και επικίνδυνη η είσοδος στο ΟΑΚΑ»

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ζήτημα που έχει προκύψει με την παράνομη είσοδο ατόμων στο ΟΑΚΑ για να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο, σημειώνοντας πως εκτός όλων των άλλων, είναι και επικίνδυνο.

Ο Καναδός φόργουορντ βρέθηκε στην Παρτίζαν από την Μπουργκ όπου είχε μια γεμάτη σεζόν με 11.8 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 22.8 λεπτά συμμετοχής σε 41 παιχνίδια στο πρωτάθλημα Γαλλίας, ενώ έπαιξε 24 ματς στο Eurocup όπου είχε 12.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 23.5 λεπτά συμμετοχής.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!