Χωρίς τον Καμπόκλο η επίσημη παρουσίαση της Παρτίζαν στις 19 Αυγούστου!

Χωρίς τον Καμπόκλο η επίσημη παρουσίαση της Παρτίζαν στις 19 Αυγούστου!

Γιάννης Πάλλας 16:05 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:05 - 14.08.2024

Ο Μπρούνο Καμπόκλο δεν θα είναι στην επίσημη παρουσίαση της Παρτίζαν στις 19 Αυγούστου

Παρότι πρόσφατα έφερε μια αναστάτωση ο Μπρούνο Kαμπόκλο με τη δήλωση του πως θέλει να επιστρέψει στην Παρτίζαν, φαίνεται πως θα λάμψει δια της απουσίας του στις 19 Αυγούστου, οπότε και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν σε εκδήλωση στο MTS Hall του Βελιγραδίου.

Ο Βραζιλιάνος πάουερ φόργουορντ/σέντερ είχε αποχωρήσει από την ομάδα πριν τις «μάχες» με τον Ερυθρό Αστέρα και φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει γεφυρωθεί το χάσμα.

Ο Καμπόκλο δεν θα είναι στην παρουσίαση της νέας ομάδας τη Δευτέρα (19/8), κάτι που σημαίνει ότι δεν θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες της Mozzart Sport.

Πάντως, ακόμη τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει, δεδομένου ότι η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει πως το συμβόλαιο θα λυθεί, όμως η διοίκηση της Παρτίζαν επισημαίνει πως αυτό θα συμβεί μόνο εις βάρος του παίκτη που παραβίασε τους πειθαρχικούς κανόνες του συλλόγου όταν αποχώρησε από την ομάδα την περασμένη σεζόν.

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων ήρθε ξανά στην επιφάνεια το ζήτημα Καμπόκλο και μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι εκείνος που θα αποφασίσει το τι θα συμβεί τελικά.

Πάντως, όπως φάνηκε δεν υπήρξε ουσιαστικό θέμα επιστροφής του Βραζιλιάνου πάουερ φόργουορντ στην ομάδα παρά μόνο φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν.

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της Παρτίζαν ο μόνος από την περσινή ομάδα που παρέμεινε είναι ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τον Όγκνιεν Γιάραμαζ.

Είναι καταζητούμενος από το FBI, είναι πρόεδρος ομάδας και μόλις ανακοίνωσε τη διάλυσή της
EUROCUP

14:47 - 14.08.2024

Είναι καταζητούμενος από το FBI, είναι πρόεδρος ομάδας και μόλις ανακοίνωσε τη διάλυσή της

Ο Βολοντιμίρ Ντουμπίνσκι είναι ο πρόεδρος της Προμετέι και ο άνθρωπος ο οποίος που από το 2012 βρίσκεται στις... μαύρες λίστες των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών. Τώρα, λόγω προβλημάτων με την δικαιοσύνη της Ουκρανίας, αναγκάστηκε να διαλύσει μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του EuroCup.

Η Παρτίζαν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν τον υπολογίζουν, αλλά έχει συμβόλαιο σε ισχύ και δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, παρότι από τη Ρωσία υπήρχαν πληροφορίες ότι θα μετακομίσει στην ΤΣΣΚΑ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!