Ανησυχία στην Παρτίζαν για τον τραυματισμό του Κάρλικ Τζόουνς
i

© Partizan Mozzart Bet / Dragana Stjepanovic

Ανησυχία στην Παρτίζαν για τον τραυματισμό του Κάρλικ Τζόουνς

Γιώργος Γαβριλάκης 10:08 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 24.10.2024

Η Παρτίζαν εκτός του ότι έχασε στο Βελιγράδι από την Βίρτους Μπολόνια, πιθανότατα θα χάσει και για... σεβαστό διάστημα τον Κάρλικ Τζόουνς, λόγω τραυματισμού. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Αμερικανού γκαρντ.

Το πρώτο αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για την Παρτίζαν και είχε να κάνει με την εντός έδρας ήττα από την Βίρτους Μπολόνια στο μοναδικό παιχνίδι της πρώτης μέρας της 5ης αγωνιστικής της Euroleague. Πλέον όμως, στο Βελιγράδι περιμένουν με αγωνία το... δεύτερο αποτέλεσμα. Αυτό που έχει να κάνει με την μαγνητική που υποβλήθηκε ο Κάρλικ Τζοουνς.

Ο Αμερικανός γκαρντ (και νατουραλιζέ του Νοτίου Σουδάν) αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο από τον αγώνα κι ενώ μέχρι τη στιγμή του... πόνου, είχε αγωνιστεί για 14'40'' και είχε προσφέρει στην ομάδα του 6 πόντους και 2 ασίστ. Το θέμα είναι πότε θα προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του μιας και ο κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε σε αυτόν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Μία πεντάδα αγώνες για τη δεύτερη μέρα της πέμπτης αγωνιστικής στην Euroleague - Το πρόγραμμα και η κατάταξη
EUROLEAGUE

09:00 - 24.10.2024

Μία πεντάδα αγώνες για τη δεύτερη μέρα της πέμπτης αγωνιστικής στην Euroleague - Το πρόγραμμα και η κατάταξη

Η πέμπτη αγωνιστική της Euroleague ξεκίνησε με την εντυπωσιακή νίκη της Βίρτους επί της Παρτίζαν στο Βελιγράδι και συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη (24/10) με πέντε αγώνες, πριν εμφανιστεί μία μέρα αργότερα στο πρόγραμμα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

«Τον ρώτησα πως νοιώθει και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά», είπε ο «Ζοτς», αλλά εξήγησε πως «θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελεσματα της μαγνητικής για να διαπιστωθεί το πρόβλημα». Σε περίπτωση που θα απουσιάσει για σημαντικό χρονικό διάστημα, τότε ο Ντουέιν Ουάσινγκτον θα πρέπει να βρει γρήγορα ρυθμό και ο Φρανκ Ντιλικινά την... ψυχολογία του.

Ο Γάλλος γκαρντ πήρε πάνω του το τελευταίο σουτ του αγώνα που θα έδινε τη νίκη κόντρα στην Βίρτους, αλλά τελικά έκανε... airball! Αν και ήταν ολομόναχος και το πεδίο μπροστά του διάπλατα ανοικτό.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Μετά το τέλος του αγώνα όμως, από την... απελπισία του, δεν έφυγε από το γήπεδο. Έμεινε για να κάνει έξτρα προπόνηση στα σουτ, ώστε να μην επαναληφθεί η αστοχία του την επόμενη φορά που θα πάρει ένα κρίσιμο σουτ για την Παρτίζαν.