Τέλος ο Γιάραμαζ από την Παρτίζαν όπως αποκάλυψε ο Μιγιαΐλοβιτς!

Τέλος ο Γιάραμαζ από την Παρτίζαν όπως αποκάλυψε ο Μιγιαΐλοβιτς!

Γιάννης Πάλλας 20:22 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 21.08.2024

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» με τον Όγκνιεν Γιάραμαζ

Σε λύση του συμβολαίου με τον Όγκνιεν Γιάραμαζ προχώρησε η Παρτίζαν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς!

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους και πλέον ο παίκτης είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το... τσουνάμι των αλλαγών μετά τους Τζέιμς Νάναλι και Μπρούνο Καμπόκλο περιελάμβανε και τον Όγκνιεν Γιάραμαζ, για τον οποίο επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη (21/8) η διακοπή της συνεργασίας τους και επίσημα.

«Η συμφωνία τερματίστηκε με την Γιάραμαζ έχοντας αμοιβαία ικανοποίηση. Θέλαμε να είναι έτσι. Ο παίκτης χρειαζόταν μια νέα αρχή και εμείς χρειαζόμασταν έναν νέο παίκτη σε αυτή τη θέση» υποστήριξε ο Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς.

Ο Όγκνιεν Γιάραμαζ αποκτήθηκε από την Παρτίζαν το περασμένο καλοκαίρι (έπαιζε στην Μπάγερν Μονάχου) και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, αλλά ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε όσο προχωρούσε η σεζόν στη Euroleague. Από τη στιγμή που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μείωσε σημαντικά τον χρόνο συμμετοχής του αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας.

Στο μεταξύ, ο Μιγιαΐλοβιτς αναφερόμενος στον Μπρούνο Καμπόκλο εξήγησε πως «είναι παίκτης με συμβόλαιο και παραβίασε τον κανονισμό. Έτσι λειτουργούμε, σεβόμαστε τους κανονισμούς μας».

Ουσιαστικά ο «ισχυρός άνδρας» της Σερβικής ομάδας έκλεισε πόρτα για κάθε πιθανότητα επιστροφής του παίκτη, ωστόσο, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον αφήσουν ελεύθερο. Θα κυνηγήσουν την υπόθεση από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο ώστε να πληρώσει για την επιλογή του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!