Μιχαΐλοβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς μεγαλύτερο brand name στην Ευρώπη»!

Οστόγια Μιχαΐλοβιτς

i

© photo by Srdjan Stevanovic / Getty Images / Ideal Images

Μιχαΐλοβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς μεγαλύτερο brand name στην Ευρώπη»!

Γιάννης Πάλλας 17:02 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 14.10.2024

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μίλησε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Σερβίας Νεμπόισα Τσόβιτς, αλλά και για την απόφαση να μετακινηθεί η ομάδα στην Stark Arena

Η Παρτίζαν είναι έτοιμη για τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, όπου θα αναμετρηθεί διαδοχικά με την Μπάγερν (15/10) εντός έδρας και την Μακάμπι Τελ Αβίβ (17/10) εκτός.

Στην Αδριατική Λίγκα μετράει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και δείχνει να βρίσκει ένα σταθερό βηματισμό. Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβις, αναφέρθηκε στην παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της ομάδας πλέκωντας για άλλη μια φορά το εγκώμιο του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportsko popodne.

«Ο Ζέλικο είναι το μεγαλύτερο μπασκετικό brand στην Ευρώπη και ένα από τα δέκα μεγαλύτερα στον κόσμο! Η φήμη, η ενέργεια και οι γνώσεις του τον έχουν γιγαντώσει! Το έργο του στους πάγκους είναι από τα μεγαλύτερα και πιο σεβαστά στην Ευρώπη. Είμαστε φίλοι. Θα καταλάβουμε το μεγαλείο και τη σημασία του Ομπράντοβιτς ως μπασκετική φιγούρα όταν πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από τους πάγκους» δήλωσε ο «ισχυρός άνδρας» της Παρτίζαν.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στον απερχόμενο πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα Νεμπόισα Τσόβιτς, εξήγησε πως «ως πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας, θα πρέπει να φροντίσει τα πάντα και να έχει καλές σχέσεις με όλους τους συλλόγους». Και υπογράμμισε: «Η νέα διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα θα φέρει ηρεμία στις μεταξύ μας σχέσεις και θα υπάρξει μια ομαλοποίηση. Είμαστε μεγάλοι αντίπαλοι».

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν μίλησε ακόμη και για την απόφαση να μεταφερθεί η ομάδα από την Χάλα Πιονίρ στην Stark Arena του Βελιγραδίου. «Μαζί με την επιστροφή του Ομπράντοβιτς, αυτή ήταν η καλύτερη στρατηγική μου κίνηση» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Λεσόρ ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης της 2ης αγωνιστικής της Euroleague - Στην πεντάδα και οι Γκραντ, Βιλντόζα
EUROLEAGUE

15:36 - 14.10.2024

Ο Λεσόρ ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης της 2ης αγωνιστικής της Euroleague - Στην πεντάδα και οι Γκραντ, Βιλντόζα

Η Euroleague μοιράστηκε στα social media τα κορυφαία «plus-minus» των παικτών από την 2η αγωνιστική της, με τον Ματίας Λεσόρ να ξεχωρίζει και τους Τζέριαν Γκραντ και Λούκα Βιλντόζα να είναι επίσης στην κορυφαία πεντάδα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Και συμπλήρωσε: «Ακόμα και σήμερα παράγουμε σχεδόν το 80% των δικών μας εσόδων, γεμίζουμε τον προϋπολογισμό, έχουμε ξεπληρώσει τα χρέη μας...Τώρα ζούμε σαν ένας κανονικός σύλλογος, ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος, που σέβεται τη χώρα και τους οπαδούς της. Έχουμε 10.000.000 ευρώ έσοδα από εισιτήρια, ενώ θα είχαμε οκτώ φορές λιγότερα στην Χάλα Πιονίρ».