Μπράουν: «Δεν μπορώ να συγκριθώ με τον Πάντερ, όταν έρθει η ώρα για το σουτ της νίκης θα κάνω αυτό που πρέπει»!

Μπράουν: «Δεν μπορώ να συγκριθώ με τον Πάντερ, όταν έρθει η ώρα για το σουτ της νίκης θα κάνω αυτό που πρέπει»!

Γιάννης Πάλλας 23:55 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 24.08.2024

Ο Στέρλινγκ Μπράουν μίλησε στην κάμερα της Παρτίζαν για τη νέα του ομάδα, τον Κέβιν Πάντερ, αλλά και τον κόσμο

Τη νέα του ζωή στο Βελιγράδι προσπαθεί να συνηθίσει ο Στέρλινγκ Μπράουν, που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Κέβιν Πάντερ στην Παρτίζαν!

Ο Αμερικανός σκόρερ μίλησε στην τηλεόραση της Σερβικής ομάδας και ήταν αποκαλυπτικός, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σύγκριση με τον πρώην αρχηγό.

«Δεν νιώθω πίεση εκτιμώ την αγάπη. Αξίζει κάθε τιμή στον Πάντερ που ήταν ο ηγέτης της ομάδας, αλλά εγώ είμαι διαφορετικός παίκτης. Θα προσπαθήσω να κερδίσω όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται, αλλά η βασική μου προτεραιότητα θα είναι να βοηθάω και στην άμυνα» ήταν το πρώτο σχόλιο του Στέρλινγκ Μπράουν.

Και πρόσθεσε: «Όταν μου έρθει η ευκαιρία για το σουτ της νίκης θα κάνω αυτό που πρέπει! Δεν μπορώ να μπω σε σύγκριση με τον Πάντερ, εγώ θα παίζω το παιχνίδι μου και θα πάμε για να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

Στη συνέχεια ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην παρουσίαση της ομάδας που ήταν εντυπωσιακή. «Ήταν εξαιρετική, η ενέργεια που μας δόθηκε και σε υψηλό επίπεδο. Βρεθήκαμε μπροστά στους οπαδούς μας, φωνάξαμε, τραγουδήσαμε, φωτογραφηθήκαμε... Μας έδειξαν αγάπη, αλλά είναι στο χέρι μας να τους το ανταποδώσουμε. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο στην καριέρα μου».

Γιόκιτς είναι και συμφέρει: Ασίστ από τον εαυτό του και κάρφωμα στην τιμητική βραδιά του Ντράγκιτς (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

23:09 - 24.08.2024

Γιόκιτς είναι και συμφέρει: Ασίστ από τον εαυτό του και κάρφωμα στην τιμητική βραδιά του Ντράγκιτς (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν σταματά να τρελαίνει τους φιλάθλους στη Σλοβενία με τα καμώματά του. Ο Σέρβος σέντερ κάρφωσε με alley oop στον εαυτό του και έπειτα ζήτησε αλλαγή.

Όσο για το δυναμικό κοινό της Παρτίζαν, ο Στέρλινγκ Μπράουν, υπογράμμμισε: «Είναι προτιμότερο να έχεις τέτοιους οπαδούς στο πλευρό σου και όχι αντιπάλους! Ξέρω τι προβλήματα είχαμε τα τελευταία χρόνια να... επικοινωνήσουμε στο γήπεδο, λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργούνταν. Τώρα, όταν έχεις αυτό τον κόσμο στο πλευρό σου ασφαλώς και είναι πολύ καλύτερο. Στο μπάσκετ, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας το πώς μπορείς να αξιοποιείς την ενέργεια που σου δίνουν οι φίλαθλοι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!