«Ο Νάναλι μήνυσε την Παρτίζαν και ζητά πάνω από 700 χιλιάδες δολάρια!»

Τζέιμς Νάναλι - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Ο Νάναλι μήνυσε την Παρτίζαν και ζητά πάνω από 700 χιλιάδες δολάρια!»

Ευτυχία Οικονομίδου 23:39 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 26.08.2024

Το σίριαλ ανάμεσα στον Τζέιμς Νάναλι και την Παρτίζαν δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα με τον Αμερικανό φόργουορντ να καταφεύγει στα δικαστήρια ζητώντας τουλάχιστον 700 χιλιάδες δολάρια.

Ο Τζέιμς Νάναλι βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα τα τελευταία 24ωρα με τη διοίκηση της Παρτίζαν και αφού ο σύλλογος από το Βελιγράδι έριξε φως στην υπόθεση μέσω ανακοίνωσης.

Η Παρτίζαν ανέφερε ότι το γυαλί με τον πρώην παίκτη της ράγισε, όταν ο Νάναλι είχε εμπλακεί σε καυγά με τον Στέφαν Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα. Πάντως, οι Σέρβοι δεν δείχνουν να θέλουν να συνεχίσουν την κόντρα, αναγνωρίζοντας ότι κατά τη θητεία του στην ομάδα, ο Αμερικανός πρόσφερε τα πάντα. Ακολούθησε η απάντησε μέσω του ατζέντη του παίκτη, όπου γίνεται λόγος για την αγάπη του Νάναλι προς τους φιλάθλους της Παρτίζαν, αλλά και για το γεγονός ότι η διαμάχη θα λυθεί στα δικαστήρια.

Έτσι έγινε πράξη αυτό που προανήγγειλε ο Μπιλ Νεφ, με τον Νάναλι να καταθέτει μήνυση εναντίον της σέρβικη ομάδας ζητώντας αποζημίωση 600.000 δολαρίων για ψευδείς πληροφορίες από την Παρτίζαν που προκάλεσαν ζημιά στην καριέρα του και στην εικόνα του, μαζί με 110.000 δολάρια που τα παρουσιάζει ως χρέη του συλλόγου προς εκείνον από την περσινή σεζόν.

Το τελευταίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πρόσφατη δήλωση του Ζόραν Σάβιτς , του General Manager της Παρτίζαν, ο οποίος μιλώντας για την «υπόθεση Νάναλι», τόνισε ότι ο σύλλογος σεβάστηκε ό,τι αφορά τον 34χρονο από οικονομικής πλευράς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!