Σε ποιες θέσεις παίρνει δυο ακόμη παίκτες ο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν!

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Σε ποιες θέσεις παίρνει δυο ακόμη παίκτες ο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν!

Γιάννης Πάλλας 19:03 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 09.07.2024

Η ενίσχυση της Παρτίζαν θα συνεχιστεί, καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναζητά δυο ακόμη παίκτες, έναν πλέι μέικερ και έναν σέντερ για την ισχυροποίηση ενόψει της νέας σεζόν

Από τα... θεμέλια ανανεώνεται η Παρτίζαν για τη νέα χρονιά προκειμένου να εκπληρώσει τους στόχους της, κατόπιν εισήγησης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mozzart Sport ο «Ζοτς» αναζητά δυο ακόμη παίκτες, προκειμένου να κάνει ακόμη πιο ισχυρή την ομάδα του. Έναν πλέι μέικερ και έναν σέντερ, ώστε στις δυο πιο σημαντικές θέσεις για το «χτίσιμο» ενός ποιοτικού συνόλου να έχει πρόσθετες λύσεις.

Από το περσινό ρόστερ της ομάδας απέμεινε μόνο ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες οδηγήθηκαν στην έξοδο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται εκτός από τις δυο κινήσεις ενίσχυσης που θα γίνουν άμεσα να υπάρξουν και άλλες δεδομένου πως πέρσι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε 15 παίκτες και τρεις πεντάδες στην προπόνηση για τις υποχρεώσεις του στην Euroleague, αλλά και στην Αδριατική Λίγκα (ABA League).

Ωςε τώρα η διοίκηση της Σερβικής ομάδας έχει επισημοποιήσει τις συμφωνίες με τους Βάνια Μαρίνκοβιτς, Ίφε Λούντμπεργκ και Φρανκ Ντιλικινά.

Αντίθετα, δεν έχει συμβεί το ίδιο ακόμη με τους Στέρλινγκ Μπράουν, Άριαν Λάκιτς, Ίσαακ Μπόνγκα, Μάριο Νάκιτς, Αϊζάια Μάικ, Ταϊρίκ Τζόουνς και Μπράντον Ντέιβις, που έχουν βάλει την υπογραφή τους στα συμβόλαια της ομάδας. Εκτιμάται πως τα επόμενα 24ωρα η διοίκηση της Παρτίζαν θα ανακοινώσει σταδιακά τους υπόλοιππους παίκτες που θα συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ.

«Θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα για την επόμενη σεζόν, παρόλο που δεν έχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ μας αυτή τη στιγμή. Ο Πρόεδρος Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, ο αθλητικός διευθυντής Ζόραν Σάβιτς και εγώ με το προπονητικό επιτελείο θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο ώστε η Παρτίζαν να είναι σ’ ένα υψηλό επίπεδο, όπου όλοι θέλουμε να είναι» δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφερόμενος στο σχεδιασμό της ομάδας.

Αυτό που χαρακτηρίζει την σερβική ομάδα είναι το γεγονός ότι σχεδόν κάθε παίκτης μπορεί να καλύψει τουλάχιστον δύο θέσεις, έτσι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα μπορεί να έχει πολλές εναλλαγές στις πεντάδες του ανά πάσα στιγμή.

Αππό μια πρώτη ματιά μάλιστα φαίνεται πως η ομάδα είναι σημαντικά καλύτερη σε ό,τι αφορά την άμυνα και τα ριμπάουντ, κάτι που ήταν πρόβλημα την περσινή σεζόν, ωστόσο είναι εμφανές πως λείπει ένας ακόμη πλέι μέικερ.

Γι' αυτό σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mozzart Sport θα πρέπει να περιμένουμε ένα ελκυστικό όνομα στη θέση του πλέι μέικερ, είτε από το ΝΒΑ, είτε κάποιον που έχει ήδη εμπειρία στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στο μεταξύ, μένει να ξεκαθαριστεί ποια θα είναι η τελική κατάσταση του Μπρούνο Καμπόκλο, αλλά δεν φαίνεται καθόλου εφικτό να παραμείνει στην ομάδα με όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mozzart Sport, η Παρτίζαν δεν υπολογίζει στους Αλέκσα Αβράμοβιτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Ούρος Τριφούνοβιτς και Τζέιμς Νάναλι.

Η σερβική ομάδα δεν τους έχει αποχαιρετήσει ακόμη επίσημα, κάτι που συνέβη ωστόσο με τους Κέβιν Πάντερ, Ζακ ΛεΝτέι, Πι Τζέι Ντόζιερ, Φρανκ Καμίνσκι, Ματέους Πονίτκα, Άλεν Σμάιλαγκις και Ντανίλο Άντζουσιτς.

Αυτό που είναι βέβαιο για την Παρτίζαν σύμφωνα με την Mozzart Sport είναι πως στα μέσα Αυγούστου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά οι φιλοδοξίες θα είναι υψηλές.