Ο Τριφούνοβιτς ανακοινώθηκε από την Τόφας, παραμένει ελεύθερος ο Νάναλι!

Ο Τριφούνοβιτς ανακοινώθηκε από την Τόφας, παραμένει ελεύθερος ο Νάναλι!

Γιάννης Πάλλας 19:21 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 31.08.2024

Ο Ούρος Τροφούνοβιτς αποχώρησε από την Παρτίζαν και ανακοινώθηκε επίσημα από την Τόφας Μπούρσα, ενώ χωρίς ομάδα παραμένει ακόμη ο Τζέιμς Νάναλι

Η Παρτίζαν προχώρησε σε ολικό λίφτινγκ όσον αφορά το ρόστερ της και ένας από τους τελευταίους που αποχώρησαν ήταν ο Ούρος Τριφούνοβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε άμεσα από την Τόφας Μπούρσα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και επιστρέφει στην Τουρκία όπου ήταν τζούνιορ, όταν ο πατέρας του Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς διετέλεσε προπονητής της Καρσίγιακα.

Ο Τριφούνοβιτς αγωνίζονταν στην ομάδα του Βελιγραδίου τα τελευταία έξι χρόνια. Φέτος, είχε κατά μέσο όρο 6 πόντους και 2,7 ριμπάουντ στην Αδριατική λίγκα, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 2,8 πόντους και 1,5 ριμπάουντ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να τα αλλάξει όλα στην ομάδα του και ουσιαστικά κράτησε μόνο τον Μπάλσα Κοπρίβιτσα, καθώς όλοι οι άλλοι είδαν την πόρτα εξόδου.

Μπορεί λοιπόν ο Ούρος Τριφούνοβιτς να βρήκε συμβόλαιο στην Τουρκία με την Τόφας, όμως ένας από τους πρωταγωνιστές της Παρτίζαν την περσινή σεζόν ο Τζέιμς Νάναλι παραμένει ακόμη χωρίς ομάδα!

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει προς το παρόν στα χέρια του μια καλή πρόταση, ώστε να γυρίζει σελίδα και περιμένει τους ενδιαφερόμενους για να αποφασίσει.

Βέβαια, υπάρχει και ο Φρανκ Καμίνσκι που είναι χωρίς ομάδα, αλλά εκείνος φαίνεται να μην ενδιαφέρεται πλέον για το μπάσκετ και σκέφτεται σοβαρά την απόφαση να αποσυρθεί.

Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή μένει απλώς να επιβεβαιωθεί πως ο Τζέιμς Νάναλι θα είναι ένας από τους παίκτες που δεν θα βρίσκονται στη νέα Euroleague στο ξεκίνημα, καθώς έχουν συμπληρωθεί όλα τα ρόστερ των ομάδων και θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι να ελευθερωθεί μια θέση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!