Έξαλλος ο Νάναλι με την Παρτίζαν: «Με συκοφαντούν και λένε για κανόνες, αν και δύο χρόνια δεν με πλήρωναν στην ώρα τους»
i

© imago

Έξαλλος ο Νάναλι με την Παρτίζαν: «Με συκοφαντούν και λένε για κανόνες, αν και δύο χρόνια δεν με πλήρωναν στην ώρα τους»

Γιώργος Γαβριλάκης 09:19 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 22.08.2024

Ένα σχόλιο του προέδρου της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχάιλοβιτς, ήταν αυτό που έκανε τον Τζέιμς Νάναλι να δώσει τη... δική του απάντηση, λίγο μετά την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας του με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Όταν η Παρτίζαν ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Τζέιμς Νάναλι κανένας δεν παραξενεύτηκε. Και αυτό γιατί ήταν κάτι που αναμενόταν να συμβεί. Απλώς, δεν ήταν αναμενόμενος ο τρόπος που εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Διότι, ο Αμερικανός σουτέρ ενημερώθηκε για το... αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Προέδρου της ομάδας του Βελιγραδίου, Οστόγια Μιχάιλοβιτς και δεν του άρεσε καθόλου. Ο επικεφαλής της διοίκησης, αφού πρώτα εξήγησε πως «ο Τζέιμς είναι ένας πολύ καλός τύπος, που θα γραφτεί στις σελίδες της ιστορίας της Παρτίζαν», ακολούθως θύμισε το περιστατικό βίας στο οποίο είχε εμπλοκή, με παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε το περιστατικό με τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα που συνέβη στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε την απόφαση να μην παίξει με εκείνον στα επόμενα ματς, παρόλο που ήταν ο καλύτερος παίκτης τη δεδομένη στιγμή», είπε ο Μιχάιλοβιτς, πριν ολοκληρώσει την αναφορά του προσθέτοντας το εξής: «Φανταστείτε το περιστατικό να συνέβαινε σε ένα παιχνίδι της EuroLeague. Θα μας είχαν αποκλείσει. Μαζί με το συμβόλαιο, οι παίκτες υπογράφουν και τους πειθαρχικούς κανονισμούς της ομάδας μας και τιμωρήθηκε, γιατί τσακώθηκε με τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα».

Ο Νάναλι όμως, δεν ήθελε να αφήσει αυτό το αφήγημα αναπάντητο και μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα «X» (τέως Twitter) έδωσε τη δική του οπτική, που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή της Παρτίζαν.

«Αυτό είναι συκοφαντία», έγραψε ο 34χρονος Αμερικανός στο προσωπικό του προφίλ. «Ενήργησα σε καθεστώς αυτοάμυνας. Ελάτε τώρα κύριε Μιχάιλοβιτς, ας μη μιλήσουμε για κανονισμούς και υποχρεώσεις. Δεν μπορείτε να λέτε αυτό, αλλά να μη με πληρώνετε εγκαίρως για δύο χρόνια. Υποθέτω ότι οι κανονισμοί εφαρμόζονται και τα συμβόλαια τηρούνται αν οι παίκτες δεν τα ακολουθήσουν;».