Οι Κάρλικ Τζόουνς και Ντουέιν Ουάσινγκτον απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα των οπαδών της Παρτίζαν

Οι Κάρλικ Τζόουνς και Ντουέιν Ουάσινγκτον απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα των οπαδών της Παρτίζαν

Γιάννης Πάλλας 17:52 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 26.09.2024

Ο Κάρλικ Τζόουνς και ο Ντουέιν Ουάσινγκτον δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την παρουσία του κόσμου της Παρτίζαν στο γήπεδο

Κάθε στιγμή αποθέωσης από τον κόσμο στην Stark Arena απολαμβάνουν οι Κάρλικ Τζόουνς και Ντουέιν Ουάσινγκτον στην Παρτίζαν.

Αμφότεροι, αποκτήθηκαν το καλοκαίρι από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στο πρώτο παιχνίδι της Αδριατικής Λίγκας (ABA League) με την Μπόρατς (νίκη 96-66) αγωνίστηκαν μπροστά σε 18.302 θεατές.

«Από την προθέρμανση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού, το απόλαυσα πραγματικά. Οι οπαδοί είναι υπέροχοι, χαίρομαι που κερδίσαμε, απόλαυσα τη στιγμή, όπως όλοι οι συμπαίκτες μου» παραδέχθηκε ο Κάρλικ Τζόουνς που τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους και 3 ασίστ.

«Ήμασταν στον πάγκο, ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο και σκέφτηκα φίλε, ακόμα δεν σταματούν να ζητωκραυγάζουν!» εξομολογήθηκε.

«Είπα λοιπόν στους συμπαίκτες μου ότι νομίζω ότι αυτό είναι ένα γήπεδο, όπου δεν θα κουραστώ ποτέ να παίζω. Μόνο αγάπη και υποστήριξη. Έπαιξα σε πολλά μέρη, αλλά δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι καταπληκτικό. Ανυπομονώ να παίξω εδώ όλη τη σεζόν» συμπλήρωσε.

Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον που είχε 13 πόντους με 1/5 σουτ εντός πεδιάς απόλαυσε κι εκείνος κάθε στιγμή. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, ειλικρινά. Ήταν ένας υπέροχος αγώνας. Οι οπαδοί είναι τρελοί. Ο Κάρλικ και εγώ είπαμε ότι δεν θα κουραστούμε ποτέ να παίζουμε μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς, απλώς μας δίνουν ζωή» επισήμανε.

«Αυτό είναι ένα υπέροχο μέρος, είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν και ξεκινήσαμε με νίκη, ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Κάρλικ Τζόουνς αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που βίωσε στο Καλλιμάρμαρο πριν από λίγες ημέρες στο 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Όπως παραδέχθηκε «ήταν εντυπωσιακό» και συμπλήρωσε: «40.000 οπαδοί, το να παίζω σ‘ ένα ανοικτό γήπεδο ήταν νέο για μένα. Μια υπέροχη εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι οπαδοί μας είναι πιο δυνατοί».

Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον θεωρεί σημαντική την πρεμιέρα της Αδριατικής Λίγκας (ABA League) για την Παρτιζάν, αλλά ανυπομονεί για το ντεμπούτο της EuroLeague.

Το μήνυμα του Ντράγκαν Σάκοτα στον κόσμο της ΑΕΚ Betsson: «Τον θέλουμε δίπλα μας, δεν χρειάζεται να ανοίξω το YouTube για να τον δω»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:02 - 26.09.2024

Το μήνυμα του Ντράγκαν Σάκοτα στον κόσμο της ΑΕΚ Betsson: «Τον θέλουμε δίπλα μας, δεν χρειάζεται να ανοίξω το YouTube για να τον δω»

Ειδική αναφορά από τον Ντράγκαν Σάκοτα στον κόσμο της ΑΕΚ Betsson και πόσο αναγκαίος είναι για την σεζόν που έρχεται, τονίζοντας πως θέλει να δει στήριξη στην ομάδα και στα δύσκολα.

«Είμαι ενθουσιασμένος με την EuroLeague, ξέρω ότι είναι υψηλό το επίπεδο και θα μας δώσει την ώθηση να παίξουμε καλύτερα, ειδικά με αυτό το κοινό γιατί είναι δύσκολο να μην παίξεις καλά. Αυτό ήταν ακόμη περισσότερο από ό,τι περίμενα από αυτούς, και όλοι λένε ότι είναι ακόμα πιο τρελό στην EuroLeague και ότι δεν θα μπορούμε να ακούσουμε τίποτα, ανυπομονώ να το δω, ανυπομονώ για αυτήν την εμπειρία» κατέληξε ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ.