H Παρτίζαν ανακοίνωσε sold out ενόψει Παναθηναϊκού (pic)

Stark Arena

H Παρτίζαν ανακοίνωσε sold out ενόψει Παναθηναϊκού (pic)

Sportal newsroom 21:08 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 14.08.2024

Σε μια κατάμεστη Stark Arena θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό η Παρτίζαν, με την ομάδα του Βελιγραδίου να ανακοινώνει ένα ακόμα sold out τη φετινή σεζόν.

Σε μια... ασπρόμαυρη έδρα θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης (30/11) για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Αυτό γιατί η Παρτίζαν θα έχει στο πλευρό της για ακόμα μια φορά τον κόσμο της στην Stark Arena.

Οι φίλοι της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε κάθε παιχνίδι δίνουν δυναμικό παρών και αυτό αναμένεται να συμβεί για ακόμα μια αγωνιστική. Διότι τα εισιτήρια «εξαφανίστηκαν» και έτσι η πρωταθλήτρια της ABA Liga ανακοίνωσε sold out μία ημέρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Από την περασμένη σεζόν άλλωστε, που οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης το ένα sold out διαδεχόταν το άλλο στο Βελιγράδι, με την ατμόσφαιρα να είναι εντυπωσιακή και άκρως... μπασκετική. Κάτι που αναμένεται να συμβεί σε ακόμα ένα παιχνίδι της φετινής σεζόν, στο οποίο η Παρτίζαν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της σαν έκτο παίκτη, με σκοπό να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.