Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν παίζει μόνη: Στο κόλπο για Μπέρτανς και η Παρτίζαν

Ντάβις Μπέρτανς

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν παίζει μόνη: Στο κόλπο για Μπέρτανς και η Παρτίζαν

Sportal newsroom 11:34 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 19.08.2024

Ο Ντάβις Μπέρτανς ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και την ώρα που τα δημοσιεύματα τον φέρνουν ως στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, στο κάδρο φαίνεται να μπαίνει και η Παρτίζαν.

Η μετακόμιση του Γκερσόν Γιαμπουσέλε για την Φιλαδέλφεια και τους Σίξερς δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα και σημαντικό κενό στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία καλείται να το αναπληρώσει με έναν παίκτη πρώτης γραμμής στη θέση 4. Ο Γάλλος φόργουορντ έρχεται από εντυπωσιακή παρουσία με την εθνική ομάδα της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που εξαργύρωσε με την επιστροφή του στο ΝΒΑ για την ερχόμενη σεζόν.

Η αποχώρηση του εκρηκτικού άσου δημιουργεί κενό στην θέση των φόργουορντ, αλλά και στο ρόστερ της ομάδας του Τσους Ματέο, η οποία έχει βγει ήδη στην αγορά για να καλύψει το κενό.

Το πρώτο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Ντάβις Μπέρτανς. Ο Λετονός σουτέρ παραμένει ελεύθερος στην αγορά, έπειτα από τη λύση του συμβολαίου του με τους Σάρλοτ Χόρνετς, ψάχνοντας παράλληλα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει κύκλο επαφών ενόψει της νέας σεζόν, με το deal να είναι ορατό.

Την ίδια ώρα όμως οι Μαδριλένοι δεν φαίνεται να παίζου μόνοι για την απόκτησή του. Κι αυτό γιατί στο «κόλπο» για την απόκτηση του έμπειρου άσου έχει μπει και η Παρτίζαν. Ο Όστογια Μιγιάιλοβιτς προανήγγειλε εκπλήξεις κατά την παρουσίαση της ομάδας του Βελιγραδίου στις 19 Αυγούστου και στο Βελιγράδι... βουίζει ο τόπος για ενδεχόμενη μεταγραφή του Μπέρτανς.

Η Παρτίζαν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον χαρισματικό σουτέρ, όμως για την ώρα τα πάντα είναι ρευστά, με το «μπάσιμο» της Ρεάλ Μαδρίτης να φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!