Παρτίζαν - Ρεάλ Μαδρίτης: «Κόλαση» η Stark Arena (vids)

Παρτίζαν - Ρεάλ Μαδρίτης: «Κόλαση» η Stark Arena (vids)

21:40 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 14.08.2024

Παρτίζαν και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται στο game 3 της σειράς τους, στη Stark Arena η οποία έχει μετατραπεί σε... κόλαση από τους φίλους των Σέρβων. Δείτε στο βίντεο τι συνέβη όταν η Ρεάλ πάτησε το παρκέ!

Η Παρτίζαν φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Σερβία, στο τρίτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα playoffs της Euroleague. Οι Σέρβοι προηγούνται στη σειρά με 2-0 και θέλουν μια νίκη μόνο προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους στο Final Four του Κάουνας. 

H Stark Arena φόρεσε τα... καλά της για ακόμα ένα παιχνίδι, οι φίλοι της Παρτίζαν γέμισαν τις κερκίδες και η ατμόσφαιρα ήταν «καυτή» από το ξεκίνημα, με τους Σέρβους οπαδούς να θέλουν να δώσουν ώθηση στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ώστε να φτάσει σε ακόμα μια νίκη, που θα είναι η 3η στη σειρά και θα οδηγήσει σε πρόκριση στο Final 4.

Η Παρτίζαν στο... καυτό Βελιγράδι θέλει να πετάξει εκτός τη Ρεάλ Μαδρίτης
EUROLEAGUE

10:39 - 02.05.2023

Η Παρτίζαν στο... καυτό Βελιγράδι θέλει να πετάξει εκτός τη Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά την απροσδόκητη και ντροπιαστική εξέλιξη του δεύτερου παιχνιδιού, η Παρτίζαν που προηγείται με 2-0, θέλει να ολοκληρώσει την πρόκρισή της έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης στην Stark Arena το βράδυ της Τρίτης (2/5, 21:30) - Η Μακάμπι επέστρεψε στο Τελ Αβίβ με μία νίκη σε δύο αγώνες στο Πριγκιπάτο και τώρα (2/5, 21:05) φιλοξενεί τη Μονακό.

Έπειτα από όσα έγιναν στο Game 2, με τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε να χτυπάει αντιαθλητικά τον Ντάντε Έξουμ και να δημιουργείται... χαμός, η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη, όμως οι φίλοι της Παρτίζαν φρόντισαν σε αθλητικά πλαίσια να κάνουν «δύσκολη» τη ζωή των παικτών του Τσους Ματέο.

Tags: