Η Παρτίζαν εισέπραξε ένα εκατομμύριο ευρώ για Αβράμοβιτς-Καμπόκλο!

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Η Παρτίζαν εισέπραξε ένα εκατομμύριο ευρώ για Αβράμοβιτς-Καμπόκλο!

Γιάννης Πάλλας 21:29 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:29 - 31.08.2024

Οι αποχωρήσεις του Αλέκσα Αβράμοβιτς και του Μπρούνο Καμπόκλο «γέμισαν» το ταμείο της Παρτίζαν με ένα εκατομμύριο ευρώ

Ένα εκατομμύριο ευρώ έχει στο ταμείο της η Παρτίζαν από τις αποχωρήσεις του Αλέκσα Αβράμοβιτς και του Μπρούνο Καμπόκλο. Ο πρώτος πήγε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο δεύτερος στην Χάποελ Τελ Αβίβ.

Η διοίκηση της ομάδας του Βελιγραδίου εξασφάλισε ένα ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου από τις δύο τελευταίες αποχωρήσεις, από την ΤΣΣΚΑ (400.000 ευρώ) και την Χάποελ Τελ Αβίβ (600.000 ευρώ).

Η Παρτίζαν μπορεί να ανανεώθηκε από τα θεμέλια της έπειτα από απόφαση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά το deal αυτό που έφερε το ένα εκατομμύριο ευρώ στο ταμείο του συλλόγου δημιουργεί νέα δεδομένα.

Αυτή τη στιγμή οι Σέρβοι μπορούν να κινηθούν για να αποκτήσουν έναν ακόμη παίκτη, γεγονός πολύ σημαντικό για το βάθος που απαιτείται για την πορεία της ομάδας στην Euroleague.

Ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση από τον «Ζοτς», αλλά είναι βέβαιο πως εφόσον διαπιστώσει ότι κάποιος μπορεί να του κάνει τη δουλειά εκεί που κρίνει απαραίτητο, τότε θα κινηθεί για να τον αποκτήσει.

Το ένα εκατομμύριο ευρώ είναι ένα ποσό αρκετά μεγάλο για να καλυφθεί οποιοδήποτε κενό και αδυναμία στο αγωνιστικό πλάνο.

Το ξέρει καλά ο προπονητής της Παρτίζαν, αλλά δεν βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του. Έχει όλο το χρόνο μπροστά του και μετά τα πρώτα παιχνίδια να διαπιστώσει τη θέση που πρέπει να κινηθεί για να βάλει και έναν 15ο παίκτη στο ρόστερ του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!