Η Παρτίζαν «καλοβλέπει» τον Ποκουσέφσκι
i

© imago

Η Παρτίζαν «καλοβλέπει» τον Ποκουσέφσκι

Χρήστος Τσάλτας 23:02 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:07 - 06.07.2024

Οι Σάρλοτ Χόρνετς άφησαν ελεύθερο τον Αλεκσέι Ποκουσέφσκι και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Παρτίζαν έχει εκφράσει ήδη έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το 2020 άφησε πίσω του τον Ολυμπιακό και μεταφέρθηκε στο ΝΒΑ. Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι αγωνίστηκε τρεις... γεμάτες σεζόν με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, έχοντας θετικότατη παρουσία και πέρσι -κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου- έγινε ανταλλαγή στους Σάρλοτ Χόρνετς. Τώρα έμεινε ελεύθερος από τις Σφήκες και η Παρτίζαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, θέλει να τον πείσει να επιστρέψει για λογαριασμό της στην Ευρώπη.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εκτιμά τα προσόντα του 22χρονου Σέρβου με μπόι στα 213 εκατοστά, που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις (ακόμα και ως γκαρντ) και με πολλές αγωνιστικές μορφές, έχει γεννηθεί στο Βελιγράδι και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην πόλη του.

Δυνατά στο παιχνίδι για Σάριτς η Εφές
EUROLEAGUE

20:56 - 06.07.2024

Δυνατά στο παιχνίδι για Σάριτς η Εφές

Η Αναντολού Εφές ρίχνει τα «δίχτυα» της στην περίπτωση του Ντάριο Σάριτς, που έχει μείνει ελεύθερος από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και εξετάζεται και από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ποκουσέφσκι βρίσκεται στο ΝΒΑ από το 2020 και η καλύτερη σεζόν του (σε επίπεδο στατιστικής) ήταν η πρώτη του. Το 2021-22 με τους Θάντερ κατέγραψε 8,2 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ και ενδεχομένως να έχει προσφορές από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, μόνο που η Παρτίζαν είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει.

Ο Ομπράντοβιτς έχει ξεκινήσει ήδη ολικό... λίφτινγκ των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου, έχουν αποχωρήσει οι περισσότεροι παίκτες από την περσινή σεζόν (Πάντερ, ΛεΝτέι, Ντοζίερ, Καμίνσκι, Νάναλι) και ο Ποκουσέφσκι θεωρείται ιδανική περίπτωση για τη νέα... σελίδα.