Όλα ανοικτά για το ντεμπούτο του Ουάσινγκτον και του Μάικ στην Euroleague με την Παρτίζαν κόντρα στη Βίρτους

Όλα ανοικτά για το ντεμπούτο του Ουάσινγκτον και του Μάικ στην Euroleague με την Παρτίζαν κόντρα στη Βίρτους

Γιάννης Πάλλας 17:44 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 22.10.2024

Η Παρτίζαν αντιμετωπίζει την Βίρτους Μπολόνια την Τετάρτη (23/10, 21:30) στην Σταρκ Αρένα και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της συμμετοχής των Ντουέιν Ουάσινγκτον και Αϊζάια Μάικ

Σε θέση «μάχης» βρίσκεται η Παρτίζαν για τον αγώνα της Τετάρτης (23/10, 21:30) με την Βίρτους Μπολόνια στην Σταρκ Αρένα του Βελιγραδίου για την 5η αγωνιστική της Euroleague, ωστόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ανοίγει τα χαρτιά του.

Ο «Ζοτς» αφήνει ακόμη ανοικτό το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Ντουέιν Ουάσινγκτον και του Αϊζάια Μάικ στην αναμέτρηση με τους Ιταλούς, παρότι δουλεύουν σκληρά όλο αυτό το διάστημα οι δυο παίκτες.

«Η έλλειψη νικών τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους» επισημαίνει ο κορυφαίος τεχνικός μιλώντας στη Mozzart Sport για το παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια.

«Είναι μια ομάδα κορυφαίας ποιότητας με σπουδαίους παίκτες σε κάθε θέση και ένα καλά εδραιωμένο σύστημα υπό τον προπονητή τους από την περασμένη σεζόν. Το τρέχον ρεκόρ (0-4) τους θα τους παρακινήσει μόνο περισσότερο να δώσουν τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι» εξηγεί ο τεχνικός της Παρτίζαν.

Όσον αφορά την κατάσταση του ρόστερ του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σημείωσε ότι ενώ η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, οι οπαδοί μπορεί να μην δουν ακόμα τον Ντουέιν Ουάσινγκτον και τον Αϊζάια Μάικ στην EuroLeague.

Ο Μάικ εμφανίστηκε σε έναν πρόσφατο αγώνα του ABA League, αλλά κανένας παίκτης δεν έκανε το ντεμπούτο του στην EuroLeague αυτή τη σεζόν.

«Θα αποφασίσουμε την ημέρα του αγώνα, ως συνήθως. Τόσο ο Ουάσινγκτον όσο και ο Μάικ χρειάζονται περισσότερη προπόνηση, αλλά εργάζονται σκληρά και έχουν μεγάλο κίνητρο. Υπάρχει ακόμη μια μεγάλη σεζόν μπροστά» υπογράμμισε.

Στη συνέχεια ο «Ζοτς» ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αίτημα του προπονητή της Εθνικής ομάδας της Σερβίας Σβέτισλαβ Πέσιτς προς την Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου να αποδεσμεύσουν παίκτες για τα επερχόμενα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τον κόουτς Πέσιτς πώς ήταν η συνεργασία του με την Παρτίζαν τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτό θα απαντήσει στην ερώτησή σας» σχολίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πολ Τζόρτζ για τους ρεπόρτερ στα αποδυτήρια: «Δεν μπορείς καν να μιλήσεις με τον συμπαίκτη σου γιατί κάτι μπορεί να διαρρεύσει»
NBA

17:10 - 22.10.2024

Πολ Τζόρτζ για τους ρεπόρτερ στα αποδυτήρια: «Δεν μπορείς καν να μιλήσεις με τον συμπαίκτη σου γιατί κάτι μπορεί να διαρρεύσει»

Ο πλέον σταρ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Πολ Τζορτζ μίλησε στο podcast του για το θέμα της παρουσίας δημοσιογράφων στα αποδυτήρια αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, αλλά και για ένα περιστατικό που θυμάται από παλιά

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δοθεί άδεια στον Ίφε Λούντμπεργκ για να εκπροσωπήσει τη Δανία, αρκέστηκε να πει: «Θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα. Αυτή τη στιγμή, δεν είναι κάτι στο οποίο εστιάζω».