Έκανε γνωστό το συμβόλαιο του Ντέιβις ο Ραζνάτοβιτς: Για δύο χρόνια στην Παρτίζαν

Μπράντον Ντέιβις - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Έκανε γνωστό το συμβόλαιο του Ντέιβις ο Ραζνάτοβιτς: Για δύο χρόνια στην Παρτίζαν

Sportal newsroom 23:56 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 19.08.2024

Μετά και την συμμετοχή του στην επίσημη παρουσίαση της Παρτίζαν, όλα πήραν επίσημη μορφή σχετικά με τη συμφωνία της σέρβικης ομάδας με τον Μπράντον Ντέιβις για δύο χρόνια.

Το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου, η Παρτίζαν οργάνωσε μία πολύ ξεχωριστή εκδήλωση για να παρουσιάσει τη νέα της ομάδα για τη σεζόν 2024/25.

Όσοι βρέθηκαν στο MTS Hall δεν σταμάτησαν να φωνάζουν το όνομα της ομάδας τους αλλά και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Βελιγραδίου, φιλοδοξεί φέτος να φέρει νέο αέρα στην Παρτίζαν.

Ανάμεσα στους παίκτες που πρωταγωνίστησαν στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση ήταν και ο Μπράντον Ντέιβις, που έδωσε το «παρών» στη μεγάλη γιορτή.

Ο πρώην σέντερ των Μπαρτσελόνα, ΜονακόΑρμάνιΖαλγκίριςΣίξερς, Νετς και Βαλένθια θα ενισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια την frontline της Παρτίζαν, όπως αποκάλυψε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έχοντας τη σεζόν που μας πέρασε κατά μέσο όρο 12.1 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 22 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, ενώ στην ACB είχε 14.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1 κόψιμο με 45% στα τρίποντα.

Ο μοναδικός που απουσίαζε από την γεμάτη συναισθήματα εκδήλωση ήταν ο Κάρλικ Τζόουνς που αναμένεται να ενσωματωθεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την ερχόμενη Τρίτη (20/8).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!