«Καρδιοχτύπησαν» με Ταϊρίκ Τζόουνς στην Παρτίζαν

Ταϊρίκ Τζόουνς

«Καρδιοχτύπησαν» με Ταϊρίκ Τζόουνς στην Παρτίζαν

Sportal newsroom 09:41 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 08.09.2024

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς τραυματίστηκε λίγο πριν από το φιλικό της Παρτίζαν κόντρα στην Τραπάνι, στην Ιταλία και υπήρξε ανησυχία για την κατάστασή του, όμως τα νέα ήταν άκρως ενθαρρυντικά.

Περίπου 1,5 λεπτό πριν από το τέλος του αγώνα κόντρα στην Τραπάνι ο Ταϊρίκ Τζόουνς αν και βρισκόταν στο παρκέ για την Παρτίζαν ξαφνικά ζήτησε αλλαγή. Αιτία ήταν ένας τραυματισμός στο δεξί πόδι που δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση όπως εκείνος θα επιθυμούσε.

Ο Αμερικανός σέντερ πήγε στον πάγκο και αμέσως το επιτελείο της ομάδας του Βελιγραδίου έπεσε... πάνω του προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα ο πρώην άσος της Αναντολού Εφές δεν χρειάστηκε να πάει στα αποδυτήρια, αλλά παρακολούθησε το φινάλε του αγώνα από την άκρη του πάγκου, δίπλα στους συμπαίκτες του.

Η ΑΕΚ Betsson θα αντιμετωπίσει Παρτίζαν και Παρί στο πιο ιστορικό σύμβολο του Βελιγραδίου
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:52 - 07.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson θα αντιμετωπίσει Παρτίζαν και Παρί στο πιο ιστορικό σύμβολο του Βελιγραδίου

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Παρτίζαν δίνει άλλη αίσθηση στα φιλικά προετοιμασίας, καθώς το τουρνουά που διοργανώνει με την συμμετοχή ΑΕΚ Betsson και Παρί (13-15/09) θα διεξαχθεί σε ανοιχτό γήπεδο στο Φρούριο του Βελιγραδίου.

Λίγη ώρα μετά την αναμέτρηση ήρθαν και τα πρώτα μηνύματα, τα οποία ήταν ενθαρρυντικά. Όπως αναφέρουν Μέσα από την Σερβία, ο τραυματισμός του Τζόουνς δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Αμερικανός υπέστη μια κράμπα, λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στο κλειστό, με τη ζέστη και την υγρασία να είναι σε υψηλά επίπεδα.

Μάλιστα στο στρατόπεδο της ομάδας του Βελιγραδίου εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο Τζόουνς θα αγωνιστεί στο φιλικό της Κυριακής, με τους ασπρόμαυρους να μην ανησυχούν για την κατάστασή του. Ήδη άλλωστε η Παρτίζαν μετράει μια απώλεια, αυτή του Αϊζάια Μάικ, ο οποίος τραυματίστηκε στις πρώτες μέρες προετοιμασίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!