«Πλήγμα» στην Παρτίζαν με Τριφούνοβιτς

«Πλήγμα» στην Παρτίζαν με Τριφούνοβιτς

Sportal newsroom 23:59 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 14.08.2024

Η Παρτίζαν επικράτησε της Άλμπα Βερολίνου, όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε τον Ούρος Τριφούνοβιτς να μένει εκτός δράσης για τις επόμενες 10 μέρες τουλάχιστον.

Η νίκη απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, στην Stark Arena, δεν ήταν ανώδυνη για την Παρτίζαν, η οποία θα στερηθεί ενός ακόμα παίκτη ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών της στην τρέχουσα σεζόν σε ABA Liga και Euroleague.

Ο Ούρος Τριφούνοβιτς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στην ομάδα του Βερολίνου και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στον μηρό, κάτι που τον θέτει εκτός δράσης για τις επόμενες 10 μέρες.

Ο Σέρβος άσος αποτελούσε ένα από τα κομμάτια της ομάδας του Ομπράντοβιτς στο ροτέισιον, όμως για τις επόμενες 10 μέρες θα μείνει εκτός δράσης, ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή για να μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Θυμίζουμε πως για την Παρτίζαν εκτός δράσης έχει τεθεί και ο Κέβιν Πάντερ, που παραμένει ακόμα στα πιτς με τραυματισμό στον αστράγαλο, με τον Ομπράντοβιτς να δηλώνει προσφάτως πως ο KP δεν είναι ακόμα σε θέση να πατήσει το πόδι του και να λάβει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας του.