Στην Παρτίζαν με τριετές συμβόλαιο ο Ποκουσέφσκι!

Αλεξέι Ποκουσέφσκι

i

IMAGO / USA TODAY Network

Στην Παρτίζαν με τριετές συμβόλαιο ο Ποκουσέφσκι!

Γιάννης Πάλλας 21:42 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 13.08.2024

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι συμφώνησε με την Παρτίζαν στην οποία θα αγωνίζεται τα επόμενα τρία χρόνια

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η Παρτίζαν αποκτώντας τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι για τα επόμενα τρία χρόνια! Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε δικό της τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν και υπέγραψαν το συμβόλαιο την Τρίτη (13/8), γεγονός που ενισχύει τη σερβική ομάδα στις υποχρεώσεις της.

Ο 22χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια στο NBA με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και με τους Σάρλοτ Χόρνετς, όπου είχε 7.5 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 20.4 λεπτά σε 168 αγώνες στην κανονική περίοδο.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι στη θέση «4» θα ανταγωνιστεί τον Αϊζάια Μάικ, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα προσπαθήσει να τον εντάξει άμεσα στην αγωνιστική του φιλοσοφία επιμένοντας πολύ σε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι του, ώστε να αποτελεί την ιδανική επιλογή που θα έρχεται από τον πάγκο για να βοηθήσει στην EuroLeague, αλλά και στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Εφόσον η βελτίωση του είναι αισθητή δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην πρώτη γραμμή, όμως σε κάθε περίπτωση η μεταγραφή του είναι μια κίνηση με μεγάλη προοπτική για την Παρτίζαν, που βάζει το ρόστερ της έναν αθλητή με μεγάλη ποιότητα που θέλει δουλειά για να βγάλει στο παρκέ όλα τα καλά του στοιχεία που θα οφελήσουν την ομάδα του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!