Αδιόρθωτος Μπέβερλι: Έβαλε τρίποντο και έκανε χειρονομία στους λιγοστούς φιλάθλους στην εξέδρα – Τον απέσυρε ο Δέδας (vid)

Πάτρικ Μπέβερλι

i

© Glomex

Αδιόρθωτος Μπέβερλι: Έβαλε τρίποντο και έκανε χειρονομία στους λιγοστούς φιλάθλους στην εξέδρα – Τον απέσυρε ο Δέδας (vid)

Sportal newsroom 20:59 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 13.09.2024

Ο Πάτρικ Μπέβερλι έδειξε ότι ο μπασκετικός του χαρακτήρας δεν... αλλάζει και μετά από τρίποντο κόντρα στον Άρη έκανε χειρονομία στους οπαδούς.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν σε Ελλάδα, αλλά και Ευρώπη. Οι «κίτρινοι» μετά την καλή περσινή χρονιά, έχουν κάνει αλλαγές στο ρόστερ τους και θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα, για να παλέψουν για κάτι καλό.

Μετά την ήττα από τον Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη, κανόνισε άλλο ένα φιλικό ματς, το οποίο είναι κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ. Μία ομάδα που έχει κάνει απίθανες μεταγραφές και είναι αυτονόητο ότι στοχεύει στο να φτάσει στην κατάκτηση του Eurocup και την επόμενη σεζόν να διεκδικήσει τη θέση της στη Euroleague.

Οι οπαδοί του Άρη ήταν αντίθετοι με αυτό το ματς και το πρωί της ημέρας του αγώνα (12/09) εξέφρασαν με ανακοίνωση τα παράπονά τους. Αυτά λόγω των όσων γίνονται ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη. Οι «κίτρινοι» έκαναν πράξη τα όσα έγραψαν στην ανακοίνωση και το γήπεδο είναι πρακτικά... άδειο, μιας και ελάχιστοι βρίσκονται στο «Nick Galis Hall».

Παρά το γεγονός ότι βρίσκονται ελάχιστα άτομα στις εξέδρες, ο Πάτρικ Μπέβερλι, δεν... έχασε ευκαιρία να κάνει τα δικά του. Ο Αμερικανός που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό, τα τελευταία χρόνια έπαιζε στο ΝΒΑ και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, ο Μπέβερλι πέτυχε τρίποντο, γύρισε προς την εξέδρα και άρχισε να κάνει χειρονομίες. Κάτι το οποίο προφανώς δεν άρεσε στον κόσμο, με τον Αμερικανό να αποδεικνύει ότι έχει ακόμα έναν «έντονο» χαρακτήρα.