Τα νεύρα του αποκλεισμού: Ο Μπέβερλι σημάδεψε με τη μπάλα έναν φίλαθλο των Πέισερς, τελικά πέτυχε μια κοπέλα στο κεφάλι (vids)

Τα νεύρα του αποκλεισμού: Ο Μπέβερλι σημάδεψε με τη μπάλα έναν φίλαθλο των Πέισερς, τελικά πέτυχε μια κοπέλα στο κεφάλι (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:35 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 29.05.2024

Ο Πάτρικ Μπέβερλι τσακώθηκε με έναν φίλαθλο των Ιντιάνα Πέισερς και αποφάσισε να του πετάξει με δύναμη την μπάλα. Στην πρώτη του προσπάθεια πέτυχε μία κοπέλα που καθόταν παραδίπλα και στην δεύτερη τα... κατάφερε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σηκώθηκε όρθιος για να ηρεμίσει τα πνεύματα, που οξύνθηκαν από την απαράδεκτη συμπεριφορά του συμπαίκτη του.

Απέμεναν δύο λεπτά και 32 δευτερόλεπτα για το τέλος του αγώνα. Οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν πίσω στο σκορ με 20 πόντους διαφορά (114-94) και όλα -εκτός από τον χρόνο που απέμενε στο ματς- είχαν τελειώσει.

Τα Ελάφια είχαν συνειδητοποιήσει τον αποκλεισμό τους από τους Πέισερς, από τον πρώτο κιόλας γύρο των Playoffs, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πάτρικ Μπέβερλι ήταν σε θέση να ελέγξει τα νεύρα του. Ο κόουτς Ντοκ Ρίβερς κάλεσε ένα τάιμ άουτ, αλλά ο 35χρονος Αμερικανός γκαρντ και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (τη σεζόν 2009-10) συνέχισε να χρησιμοποιεί τη μπάλα και στον πάγκο.

Κάτι του είπε ένας φίλαθλος από την Ιντιάνα που καθόταν πίσω από τον πάγκο των Μπακς και ο Μπέβερλι τον έβαλε κυριολεκτικά στο στόχαστρο!

Τον σημάδεψε με τη μπάλα και την πέταξε με δύναμη κατά πάνω του. Η πρώτη προσπάθεια ήταν άστοχη προς τον... εχθρό του, αλλά δημιούργησε ένα αθώο θύμα. Μία κοπέλα συγκεκριμένα, που καθόταν παραδίπλα και ανυποψίαστη είδε την πορτοκαλί σφαιρική «θεά» να συγκρούεται στο κεφάλι της.

Ο Μπέβερλι άπλωσε το χέρι του εν είδει συγγνώμης, αλλά θεώρησε πως έχει δικαίωμα και για δεύτερη βολή. Ξαναπήρε τη μπάλα και την ξαναπέταξε προς την ίδια κατεύθυνση. Αυτή τη φορά πέτυχε τον άνθρωπο που εξ αρχής είχε βάλει στο μάτι και παραλίγο να ξεσπάσει μεγάλη αναστάτωση.

Καμία τύχη χωρίς τον Αντετοκούνμπο - Οι Μπακς έχασαν στο Game 6 και αποκλείστηκαν από τους Πέισερς
NBA

04:03 - 03.05.2024

Καμία τύχη χωρίς τον Αντετοκούνμπο - Οι Μπακς έχασαν στο Game 6 και αποκλείστηκαν από τους Πέισερς

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν με 120-98 στο Game 6 από τους Πέισερς στην Ιντιάνα και αποκλείστηκαν για δεύτερι σερί χρονιά στον πρώτο γύρο των Playoffs. Ο Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε σε όλη τη σειρά λόγω τραυματισμού.

Οι πιο ψύχραιμοι, ανάμεσά τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ως τραυματίας καθόταν επίσης στον πάγκο, σηκώθηκε όρθιος και κινήθηκε αναλόγως για να ηρεμίσει με τον τρόπο του την ατμόσφαιρα. Κάτι που έγινε και τελικά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα που θα προέκυπταν από την απαράδεκτη συμπεριφορά του Μπέβερλι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πάτρικ Μπέβερλι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις εκτός από μία. Αυτή που αφορούσε στον φίλαθλο των Ιντιάνα Πέισερς. Αρνήθηκε να πει το παραμικρό και δεν είχε διάθεση να απολογηθεί. Γενικά ήταν ακόμα πολύ νευρικός και τον ενοχλούσαν τα πάντα. Ακόμα και το μικρόφωνο που τον πλησίαζε για να ακούγονται καλά αυτά που έλεγε...

Μάλιστα, δήλωσε πως δεν θέλει να μιλήσει στην παραγωγό από το ESPN, Μαλίντα Άνταμς, επειδή δεν έχει κάνει subscribe στο Podcast του!