Ο Πάτρικ Μπέβερλι... ξαναχτυπά - Κοιμήθηκε σε διαφορετικό ξενοδοχείο από την ομάδα του πριν την πρεμιέρα του EuroCup

Ο Μπέβερλι με την φανέλα της Χάποελ Τελ-Αβίβ κόντρα στην Μπανταλόνα (24/9/2024) - Φωτ. IMAGO

Ο Πάτρικ Μπέβερλι... ξαναχτυπά - Κοιμήθηκε σε διαφορετικό ξενοδοχείο από την ομάδα του πριν την πρεμιέρα του EuroCup

Απόστολος Μαυράκης 20:12 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:59 - 26.09.2024

Σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο sport5, κατά την διάρκεια της διαμονής των παικτών της Χάποελ Τελ-Αβίβ στην Ισπανία, ο Πάτρικ Μπέβερλι φαίνεται να επέλεξε να κοιμηθεί σε διαφορετικό ξενοδοχείο από τους συμπαίκτες του.

Πριν λίγο καιρό, ο νεοαποκτηθείς γκαρντ της Χάποελ Τελ-Αβίβ, Πάτρικ Μπέβερλι, είχε μιλήσει στο podcast του για την μέχρι στιγμής εμπειρία του από τα ευρωπαϊκά εδάφη. Στα αρνητικά μάλιστα της διαμονής του στην Ευρώπη και το Ισραήλ, είχε αναφερθεί στα αεροδρόμια και τις καθυστερήσεις των πτήσεων, αφού τόσα χρόνια στο NBA είχε συνηθίσει τις ιδιωτικές πτήσεις, αυθημερόν και χωρίς να χάνει καθόλου χρόνο.

Επιπλέον, ο Έλληνας κόουτς του, Στέφανος Δέδας, είχε δηλώσει επίσης πρόσφατα πως είναι δύσκολο να τον προπονήσει, αφού φέρνει κάποια «χούγια» από το NBA. Ένα από αυτά τα χούγια, εμφάνισε και τα περασμένα εικοσιτετράωρα. Αυτό, αφορούσε το μέρος στο οποίο κοιμήθηκε κατά την διάρκεια της διαμονής της ομάδας στην Ισπανία, για τον πρώτο αγώνα της Χάποελ με την Μπανταλόνα.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι επέλεξε να κοιμηθεί σε διαφορετικό ξενοδοχείο από την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό βέβαια έγινε κατόπιν αιτήματος του μέχρι πρότινος NBAer στην διοίκηση της ομάδας, το οποίο όπως φάνηκε έγινε δεκτό. Ο ίδιος ο Μπέβερλι, παρόλο που κοιμόταν σε διαφορετικό ξενοδοχείο δεν φέρεται να έλειψε από καμία συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας.

Στον κύκλο μάλιστα της Χάποελ Τελ-Αβίβ, η απόφαση του Μπέβερλι να κοιμηθεί σε διαφορετικό ξενοδοχείο σχολιάστηκε ως εξής:

«Ήταν λίγο περίεργο, δεν μας έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό, αλλά σεβόμαστε τον Πάτρικ και ξέρουμε πως είναι συνηθισμένος σε άλλα πράγματα (σ.σ. στις συνήθειες του NBA)»

Οι άνθρωποι της ομάδας, σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο sport5.co.il, φαίνεται να δίνουν και συγκεκριμένη εξήγηση για την επιλογή του Μπέβερλι να κοιμηθεί αλλού. Όπως προαναφέρθηκε, ο Μπέβερλι έχει δική του εκπομπή podcast, για χάρη της οποίας φαίνεται να γύρισε επεισόδιο όσο βρισκόταν στην Μπανταλόνα. Επίσης, ο ερχομός της γυναίκας του στην Ισπανική πόλη, φαίνεται να αποτέλεσε επιπλέον λόγο για την απόφαση του Αμερικανού.

Όσον αφορά τον αγώνα της Χάποελ στην Μπανταλόνα, η ομάδα του Στέφανου Δέδα γνώρισε την ήττα με 78-75, με τον Μπέρβερλι να βάζει 14 πόντους όντας σχετικά άστοχος με 5/16 προσπάθειες εντός πεδιάς. Δεν ξέρουμε εάν το γεγονός πως ο Μπέβερλι κοιμήθηκε σε διαφορετικό ξενοδοχείο έπαιξε ρόλο, ωστόσο στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του ίσως δοκιμάσει να... σπάσει την κατάρα και να μείνει μαζί με τους συμπαίκτες του.