Το πρώτο μήνυμα του Μπέβερλι ως παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ: «Εξαιρετική η χημεία μας, ανυπομονώ να βρεθώ στο Τελ Αβίβ» (vid)

Πάτρικ Μπέβερλι

Το πρώτο μήνυμα του Μπέβερλι ως παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ: «Εξαιρετική η χημεία μας, ανυπομονώ να βρεθώ στο Τελ Αβίβ» (vid)

Sportal newsroom 18:23 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 18.08.2024

Ο Πάτρικ Μπέβερλι απευθύνθηκε προς τον κόσμο της Χάποελ Τελ Αβίβ και έκανε τον απολογισμό των πρώτων ημερών της προετοιμασίας της ομάδας, ενώ δήλωνε ανυπόμονος ώστε να παίξει μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Πάτρικ Μπέβερλι στο Τελ Αβίβ, για λογαριασμό της Χάποελ, η οποία πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού σε όλη την Ευρώπη. Ήδη μάλιστα ο έμπειρος γκαρντ έχει μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Αυτό γιατί βρίσκεται στη Βουλγαρία, όπου και πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Από εκεί έστειλε το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο της ομάδα. Ντυμένος στα κόκκινα και με πολύ καλή διάθεση ο Μπέβερλι αναφέρθηκε στο πόσο σκληρό είναι η προετοιμασία, αλλά και το επίπεδο χημείας του συνόλου.

Νέα εποχή στο Τελ Αβίβ: Η Χάποελ με προϋπολογισμό όμοιο με της Μακάμπι βλέπει το μέλλον της στην Euroleague
EUROLEAGUE

11:34 - 16.08.2024

Νέα εποχή στο Τελ Αβίβ: Η Χάποελ με προϋπολογισμό όμοιο με της Μακάμπι βλέπει το μέλλον της στην Euroleague

H Χάποελ Τελ Αβίβ του κόουτς Στέφανου Δέδα, που αγωνίζεται στο EuroCup, έκανε μεγάλες αγωνιστικές επενδύσεις το καλοκαίρι, το μπάτζετ της εκτινάχθηκε και είναι χαρακτηριστικό πως είναι ελάχιστα μικρότερο από αυτό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που κυρίως αποχαιρέτησε παίκτες με μεγάλα συμβόλαια και τους αντικατέστησε με πολύ πιο... φθηνούς.

Παράλληλα τόνισε πως οι παίκτες μαθαίνουν ο ένας τον άλλο και αυτό είναι κάτι που απολαμβάνουν όλοι, ενώ δήλωσε ανυπόμονος ώστε να βρεθεί στο Τελ Αβίβ και να παίξει μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Στο μήνυμά του ο Πάτρικ Μπέβερλι ανέφερε: «Η προετοιμασία στη Βουλγαρία είναι σκληρή, πολύ σκληρή αλλά και διασκεδαστική. Το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Είναι σημαντικό να υπάρχει η σύνδεση, να είμαστε σε θέση να μάθουμε ο ένας από τον άλλο. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό, η χημεία.

Η χημεία μας είναι εξαιρετική, απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο και αυτό θα το περάσουμε στα παιχνίδια. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Ανυπομονώ για τους φιλάθλους, έχω δει τόσα πολλά βίντεο με τον κόσμο και πραγματικά ανυπομονώ να έρθω εκεί και να παίξω στο Τελ Αβίβ. Πάμε Χάποελ».