Κόντρα στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς ο τελικός του «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο!

Κόντρα στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς ο τελικός του «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο!

Ηλίας Λαλιώτης 17:18 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 18.07.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR οριστικοποίησε το πρόγραμμα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τους τελικούς της 21ης Σεπτεμβρίου να γίνονται στο Καλλιμάρμαρο.

Εν αναμονή της τυπικής έγκρισης από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και τις υπογραφές των συμβάσεων ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, τα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγαλύτερο μπασκετικό event που έχει γίνει ποτέ στην Ευρώπη, πιθανότατα και σε όλο τον κόσμο.

Τη διοργάνωση των τελικών του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο! Ένα ιστορικό γεγονός που έχει τραβήξει τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη και το οποίο θα λάβει χώρα στις 21 Σεπτεμβρίου με δύο αγώνες. Ο πρώτος θα είναι ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ το κυρίως event θα είναι η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αυτοψία στο Καλλιμάρμαρο από τον Παναθηναϊκό - Πότε παίρνει την οριστική έγκριση
EUROLEAGUE

00:03 - 17.07.2024

Αυτοψία στο Καλλιμάρμαρο από τον Παναθηναϊκό - Πότε παίρνει την οριστική έγκριση

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (16/7) στο Καλλιμάρμαρο και συζήτησαν με ανθρώπους του Σταδίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους τελικούς του «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Μια μέρα νωρίτερα αναμένεται να αναμετρηθούν σε άλλο γήπεδο (πιθανότατα αυτό της Γλυφάδας) η ομάδα του Εργκίν Αταμάν με την Εφές και η Παρτιζάν με τη Μακάμπι.

Την περασμένη Τρίτη (16/7) άλλωστε, στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για να κάνουν αυτοψία στον χώρο και να αποφασίσουν θέματα οργανωτικά και χωρητικότητας.