Πεναρόγια: «Ο Γιοκουμπάιτις ήθελε να μείνει στην Μπαρτσελόνα αλλά η διοίκηση όχι»

Ζοάν Πεναρόγια - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Πεναρόγια: «Ο Γιοκουμπάιτις ήθελε να μείνει στην Μπαρτσελόνα αλλά η διοίκηση όχι»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:03 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 04.10.2024

Ο Ζοάν Πεναρόγια μίλησε για την περίπτωση του Ρόκας Γιοκουμπάιτις.

Η Μπαρτσελόνα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στη φετινή Euroleague. Οι Καταλανοί φιλοξενήθηκαν από τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τους Λιθουανούς να παίρνουν τη νίκη με 74-67.

Ο Ζοάν Πεναρόγια, εκτός από την αναφορά του για το ματς, αλλά και την απόδοση της ομάδας του, ρωτήθηκε και για τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις, ο οποίος αποχώρησε από τον σύλλογο και συνεχίζει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο πολύπειρος προπονητής, είπε ότι ο Λιθουανός γκαρντ ήθελε να μείνει στην Μπαρτσελόνα, όμως η διοίκηση είχε διαφορετική άποψη.

Ο Φρανσίσκο «σκότωσε» την Μπαρτσελόνα
EUROLEAGUE

22:00 - 03.10.2024

Ο Φρανσίσκο «σκότωσε» την Μπαρτσελόνα

Η Ζαλγκίρις μπήκε πολύ δυνατά στην εντός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στην Μπαρτσελόνα και βρέθηκε μπροστά στο ημίχρονο, με τους Καταλανούς να αντιδρούν και να ισοφαρίζουν στο τρίτο δεκάλεπτο. Ένα σόου ωστόσο του Σιλβέν Φρανσίσκο με 15 πόντους στα τελευταία τέσσερα λεπτά έδωσε τη νίκη στην Ζαλγκίρις με 74-67.

Ο Ζοάν Πεναρόγια είπε: «Ο Γιοκουμπάιτις ήθελα να μείνει στην Μπαρτσελόνα, αλλά η διοίκηση αποφάσισε διαφορετικά. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν είναι πλέον δικός μας και επομένως δεν είναι δική μου ευθύνη».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στην έδρα της την Άλμπα Βερολίνου.

Sportal Euroleague Show με τον Δημήτρη Ιτούδη για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ