Περισσότεροι από 1000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο Μιλάνο (pic)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού στην έδρα της Αρμάνι

Περισσότεροι από 1000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο Μιλάνο (pic)

Νίκος Καλαμπάκας 22:09 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Μιλάνο, εκεί όπου αντιμετωπίζει την Αρμάνι για την 26η αγωνιστική της Euroleague και έχει μαζί του περισσότερους από 1000 οπαδούς του!

Η φετινή ξέφρενη πορεία του Ολυμπιακού στην Euroleague έχει κάνει τους φίλους της ομάδας να την ακολουθούν πιστά σε κάθε γήπεδο. 

Την Παρασκευή 3/3 οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Αρμάνι Μιλάνο και μέσα στο Mediolanum Forum οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά έχουν δώσει τη δική τους... νότα στο γήπεδο! 

Περισσότεροι από 1000 φίλοι της ομάδας βρίσκονται στην έδρα της ομάδας, κάτι που ήταν άλλωστε αναμενόμενο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ζητήσει από τους Ιταλούς να τους δώσουν παραπάνω από 600 εισιτήρια, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί. 

Η ιταλική ομάδα απάντησε θετικά στο αίτημα και ο Ολυμπιακός έχει τη συμπαράσταση των φίλων του μέσα στην έδρα της Αρμάνι, σε ένα κομβικό παιχνίδι που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη προκειμένου να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της κατάταξης, ενώ η Αρμάνι που έχει χάσει το τρένο της πρόκρισης αγωνίζεται απλά για να διασκευάσει τις εντυπώσεις ...

Όπως θα δείτε παρακάτω, οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά έχουν δική τους εξέδρα και εμψυχώνουν συνεχώς τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατόπιν αιτήματος του Ολυμπιακού, πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη κρατήθηκε πριν το τζάμπολ του Αρμάνι - Ολυμπιακός © Intime

Ακόμα, η Αρμάνι σε ένδειξη συμπαράστασης, κατά τη διάρκεια που οι αθλητές των δύο ομάδων έκαναν ζέσταμα, είχε βάλει στο cube του γηπέδου μια ελληνική σημαία ως ένδειξη συμπαράστασης για το δυστύχημα στα Τέμπη που έχει συγκλονίσει τη χώρα μας

Tags: