Με το Περιστέρι-ΑΕΚ κλείνει την Κυριακή (22/9) το 5ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Βαγγέλης Ζουγρής, Νεοκλής Αβδάλας και Όμηρος Νετζήπογλου

i

©In Time

Με το Περιστέρι-ΑΕΚ κλείνει την Κυριακή (22/9) το 5ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Απόστολος Μαυράκης 17:06 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 21.09.2024

Αύριο Κυριακή 22/9, Περιστέρι και ΑΕΚ θα δώσουν τον τελευταίο τους αγώνα στα πλαίσια του 5ου φιλικού τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Μετά και την οριακή ήττα του από τον Πανιώνιο με 73-74 στην πρεμιέρα του 5ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», το Περιστέρι αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή 22/9 την ΑΕΚ για το τελευταίο ματς της διοργάνωσης. Στο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους», ο κόουτς Λιμνιάτης είδε τον Στέλιο Πουλιανίτη να μην αγωνίζεται για προληπτικούς λόγους, ενώ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα έχασε τον Τζάστιν Πάτον λόγω ενός διαστρέμματος που υπέστη.

Στο εν λόγω ματς, το Περιστέρι βρήκε σε πολύ καλή ημέρα τον Κόφι, ο οποίος τελείωσε το ματς με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ καλές επιδόσεις σημείωσαν και οι Πάπας με 15 πόντους και 4/8 τρίποντα, Χάρις με 12 πόντους και Αβδάλας με 10. Από τον Πανιώνιο ξεχώρισε ο Κάναντι των 14 πόντων και των 3 τριπόντων, όσο τον ίδιο πλαισίωσαν οι Νόκο με τους 13 πόντους και των 7 ριμπάουντ και Σμιθ με 12 ακόμη πόντους.

Στις 19:00 του Σαββάτου (21/9) ο Πανιώνιος θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο τουρνουά, επιδιώκοντας να κάνει το «απόλυτο» κόντρα στην ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος» θα κάνει το ντεμπούτο του στην φιλική αυτή διοργάνωση, προερχόμενος από την πολύ δυνατή του αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε όπου ηττήθηκε με 75-85.

Υπενθυμίζουμε πως το τουρνουά, διοργανώνεται από το Περιστέρι στην μνήμη του πάλαι πότε παίκτη του, Νίκο Φάσουρα. Ο ίδιος, ύψους 2,11 μέτρων, αγωνίστηκε για 12 συνεχόμενα χρόνια στην ομάδα του Περιστερίου, ενώ κατάφερε να αγωνιστεί και με το εθνόσημο. Ο Φάσουρας έφυγε νωρίς από την ζωή σε ηλικία μόλις 42 χρονών, στις 16 Οκτωβρίου του 2010.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου

«Το Περιστέρι Domino’s αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι του 5ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Με την ΑΕΚ θα αναμετρηθεί την Κυριακή (22/9, 19:00) το Περιστέρι Domino’s στο φινάλε του 5ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που διεξάγεται στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Στην πρεμιέρα του τουρνουά οι «κυανοκίτρινοι» ηττήθηκαν από τον Πανιώνιο (74-73), ωστόσο έδειξαν ένα αρκετά καλό πρόσωπο, δεδομένου ότι ο Στέλιος Πουλιανίτης δεν αγωνίστηκε (είχε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και προληπτικά δεν χρησιμοποιήθηκε), ενώ ο Τζάστιν Πάτον υπέστη ένα διάστρεμμα στο πρώτο ημίχρονο και δεν χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο μέρος.

Το Περιστέρι Domino’s θα έχει την ευκαιρία κόντρα στην ΑΕΚ να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων».

Ξανθόπουλος: «Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να τιμήσει το Περιστέρι και τη μνήμη του Νίκου»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:20 - 19.09.2024

Ξανθόπουλος: «Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να τιμήσει το Περιστέρι και τη μνήμη του Νίκου»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος με δηλώσεις του έστειλε κάλεσμα στον κόσμο του Περιστερίου ώστε να δώσει το παρόν στο τουρνούα «Νίκος Φάσουρας» που ξεκινάει την Παρασκευής (20/9) και το ματς με τον Πανιώνιο.