Με έναν δυνατό «συμπαίκτη» στο πλευρό του το Περιστέρι Domino's

Με έναν δυνατό «συμπαίκτη» στο πλευρό του το Περιστέρι Domino's

Sportal newsroom 09:46 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 21.10.2024

Η ενίσχυση για το Περιστέρι Domino's στον τομέα των χορηγιών συνεχίζεται, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να ανακοινώνει το deal με την Arena Car Rental.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου Domino's αναφέρει:

H KAE Περιστέρι Domino’s ενώνει τις δυνάμεις της με την ARENA Car Rental για τη σεζόν 2024-2025.

Η ARENA Car Rental A.E. θα αποτελεί τον «επίσημο υποστηρικτή μετακίνησης» της Ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, προσφέροντας άνεση και αξιοπιστία στις μετακινήσεις των αθλητών που θα κινούνται με τα αυτοκίνητα της εταιρίας, τα οποία έχουν ήδη παραδοθεί στους κατόχους τους.

Προφίλ ARENA Car Rental

Η εταιρεία ARENA CAR RENTAL A.E είναι ανεξάρτητη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται 39 χρόνια, στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων.

Διαθέτει πλούσια συλλογή αυτοκίνητων που απαρτίζεται από νέα και αξιόπιστα μοντέλα όλων των τύπων, από τις μεγαλύτερες και πιο αναπτυγμένες βιομηχανίες, με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση σας.

Η πολυετή πείρα στο χώρο, οι παρεχόμενες ευέλικτες υπηρεσίες, η συνέπεια και η άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με την εγγυημένη πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, τις λογικές τιμές και το έμπειρο προσωπικό, εγγυώνται άψογη εξυπηρέτηση για μια ευχάριστη και ξέγνοιαστη οδήγηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.arenagr.com

Ο κος Χάρης Χανιώτης, εκπρόσωπος της ARENA Car Rental δήλωσε σχετικά:

«H KAE Περιστέρι Domino’s με την πλούσια και ιστορική παρακαταθήκη στο Ελληνικό μπάσκετ, έχει χαρακτηριστικά που μας ενώνουν. Το ήθος, οι αξίες και η ακεραιότητα της ως σωματείο είναι ιδανικά με τα οποία ταυτιζόμαστε. Όπως και στο παρελθόν, συνεχίζουμε για άλλη μια χρονιά να στηρίζουμε την μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της, με την προσδοκία μας να βοηθήσει η υποστήριξή μας την ομάδα, να εκπληρώσει τους στόχους της για τη φετινή χρονιά».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!