Έβδομος Έλληνας στο ρόστερ του Περιστερίου: Αποκτήθηκε ο Δημήτρης Τσουργιάννης

Έβδομος Έλληνας στο ρόστερ του Περιστερίου: Αποκτήθηκε ο Δημήτρης Τσουργιάννης

Γιώργος Γαβριλάκης 15:06 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 23.09.2024

Την απόκτηση του 23χρονου φόργουορντ, Δημήτρη Τσουργιάννη, ανακοίνωσε το Περιστέρι, που εντάσσει στον οργανισμό του άλλον έναν Έλληνα παίκτη.

Το Περιστέρι εμπλούτισε κι άλλο τον ήδη αναπτυγμένο ελληνικό κορμό του, που απαρτίζεται από ντόπιους παίκτες για όλα τα... γούστα.

Η «γαλανόλευκη» λίστα λοιπόν, μεγάλωσε. Αποτελείται από τον πολύπειρο Βασίλη Ξανθόπουλο και τους Στέλιο Πουλιανίτη και Τζοτζ Πάπας που τον πλαισιώνουν στα γκαρντ, μαζί φυσικά και με τον Νεοκλή Αβδάλα, ο οποίος έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν επίσης στη σύνθεση οι... αναθρεμμένοι στο Περιστέρι νεαροί, Βαγγέλης Ζούγρης και Σωτήρης Σταυρακόπουλος, ενώ πλέον εντάσσεται και έβδομο εγχώριο στέλεχος: Ο Δημήτρης Τσουργιάννης.

Πρόκειται για τον 23χρονο φόργουορντ, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της δυτικής όχθης της Αττικής. Πέρσι αγωνίστηκε με τον Πανερυθραϊκό στην Elite League και κατέγραψε στη στατιστική του 5,7 πόντους και 4,2 ριμπάουντ μέσο όρο σε σύνολο 32 αγώνων.

Αυτοί είναι οι όμιλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων στο BCL
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

08:52 - 23.09.2024

Αυτοί είναι οι όμιλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων στο BCL

«Έκλεισαν» και τα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους του Basketball Champions League, με τις ελληνικές ομάδες να γνωρίζουν πλέον τους αντιπάλους τους. Με ποιους θα αναμετρηθούν η ΑΕΚ, το Περιστέρι, ο Προμηθέας και ο Κολοσσός...

Η ανακοίνωση του Περιστερίου

«Η ΚΑΕ Περιστέρι Domino’s ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Δημήτρη Τσουργιάννη, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο 23χρονος φόργουορντ θα ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα μας, στις εγχώριες υποχρεώσεις της, αλλά και στο Basketball Champions League.

Το βιογραφικό του

Ο Δημήτρης Τσουργιάννης γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 2001, έχει ύψος 2.00 και αγωνίζεται στις θέσεις του σμολ και του πάουερ φόργουορντ.

Ξεκίνησε την αθλητική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, για να συνεχίσει στον Δούκα, τον Απόλλων Σμύρνης, το Μαρούσι και το Ψυχικό που ήταν η πρώτη ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στην Elite League.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Παγκράτι και το Αγρίνιο, ενώ την περσινή σεζόν (2023-2024) φόρεσε τη φανέλα του Πανερυθραϊκού με τον οποίο είχε στην Elite League 5.7 πόντους μέσο όρο και 4.2 ριμπάουντ σε 32 αγώνες».