Το Περιστέρι ευχαρίστησε Χαραλαμπίδη, Σκουζή και Ηλιάδη

Το Περιστέρι ευχαρίστησε Χαραλαμπίδη, Σκουζή και Ηλιάδη

Δημήτρης Χούπης 18:07 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 20.06.2024

Η ΚΑΕ Περιστέρι αποχαιρέτησε τους Κώστα Χαραλαμπίδη, Χαράλαμπο Σκουζή και Κώστα Ηλιάδη που αποτέλεσαν τους συνεργάτες του Βασίλη Σπανούλη στους «κυανοκίτρινους»

Τις ευχαριστίες της στους Κώστα Χαραλαμπίδη, Χαράλαμπο Σκουζή και Κώστα Ηλιάδη εξέφρασε η ΚΑΕ Περιστέρι. Οι «κυανοκίτρινοι» αποχαιρέτησαν τους συνεργάτες του Βασίλη Σπανούλη τη διετία που ηγήθηκε της ομάδας των «δυτικών προαστίων».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ευχαριστεί θερμά τόσο τον Κώστα Χαραλαμπίδη, όσο και τους Χαράλαμπο Σκουζή και Κώστα Ηλιάδη για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία».

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Λιμνιάτη οδηγεί αναπόφευκτα σε αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο του Περιστερίου που θα στελεχωθεί από τους ανθρώπους που θα επιλέξει ο νέος προπονητής της ομάδας.

Οι «κυανοκίτρινοι» προχωρούν πλέον με σταθερά βήματα στην επόμενη ημέρα και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί το παζλ όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Λιμνιάτη.

Παράλληλα, ο νέος προπονητής του Περιστερίου έχει ξεκινήσει την αναζήτηση παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα στις υποχρεώσεις της στην Ελλάδα, αλλά και στο Basketball Champions League.