Το Περιστέρι δεν ξεχνάει τον Αλφόνσο Φορντ

Αλφόνσο Φορντ

Το Περιστέρι δεν ξεχνάει τον Αλφόνσο Φορντ

Sportal newsroom 10:09 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 04.09.2024

Συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Αλφόνσο Φορντ, με το Περιστέρι να μην τον ξεχνάει και να τιμάει τη μνήμη του κάθε φορά.

Ημέρα μνήμης και πένθους είναι η 4η Σεπτεμβρίου για την οικογένεια του Περιστερίου. Ο Αλφόνσο Φορντ, που έγραψε τη δική του ιστορία στα δυτικά προάστια, έφυγε από τη ζωή εκείνη τη μέρα σε ηλικία μόλις 32 ετών, όμως κανείς δεν τον ξέχασε.

Το Περιστέρι μάλιστα φρόντισε να κρατήσει... ζωντανή τη μνήμη του, φέρνοντας στο φως στιγμές του με τη φανέλα της ομάδας. Άλλωστε ουδείς στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» δεν τον ξέχασε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Φορντ μεγαλούργησε στα ελληνικά παρκέ, φορώντας τη φανέλα του Παπάγου, του Σπόρτιγκ και του Ολυμπιακού, ενώ το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Euroleague έχει το όνομά του σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της τεράστιας καριέρας του στα ευρωπαϊκά γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια.

Στο μήνυμά της η ομάδα των δυτικών προαστίων αναφέρει: «20 χρόνια χωρίς τον Αλφόνσο Φορντ. Κι όμως, είναι διαρκώς στη σκέψη μας, πάντα δίπλα μας, πάντα χαμογελαστός!»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!