Προσγειώθηκε στο... Περιστέρι ο Τζάρελ Έντι και πιάνει άμεσα δουλειά

Προσγειώθηκε στο... Περιστέρι ο Τζάρελ Έντι και πιάνει άμεσα δουλειά

Sportal newsroom 13:43 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 26.08.2024

Την Δευτέρα (26/8) οι άνθρωποι του Περιστερίου υποδέχθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» τον Τζάρελ Έντι και ο Αμερικανός σουτέρ και τίθεται στη διάθεση του κόουτς Γιώργου Λημνιάτη.

Ο Τζάρελ Έντι έπειτα από μία σεζόν εκτός Ευρώπης, όπου αγωνίστηκε στην Κίνα, την Ταϊβάν (Κινεζική Ταϊπέι) και στο πρωτάθλημα της Δομινικανής Δημοκρατίας, επιστρέφει στην γηραιά ήπειρο για το Περιστέρι.

Μάλιστα, ο πρώην NBAer και πρώην παίκτης της γαλλικής Σολέ και της ισραηλινής Χάποελ Εϊλάτ, την Δευτέρα (26 Αυγούστου) προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εκεί συνάντησε την team manager, Σοφία Κλιγκοπούλου και πλέον έχει ξεκινήσει η διαδικασία ενσωμάτωσής του στη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου

«Ο Τζάρελ Έντι έφτασε το πρωΐ της Δευτέρας (26/8) στην Αθήνα για λογαριασμό του Περιστερίου Domino’s.

Ο 33χρονος φόργουορντ αφίχθη στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπου τον υποδέχθηκε η team manager της ομάδας Σοφία Κλιγκοπούλου.

Ο Τζάρελ Έντι θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Περιστερίου Domino’s Γιώργου Λιμνιάτη.

Στο μεταξύ, μετά το ρεπό της Κυριακής (25/8) οι παίκτες της ομάδας επιστρέφουν στο γήπεδο τη Δευτέρα (26/8) πραγματοποιώντας διπλή προπόνηση (πρωΐ και απόγευμα).

Μάλιστα στην απογευματινή προπόνηση θα συμμετάσχει και ο Τζάστιν Πάτον. Ο 27χρονος σέντερ που ήρθε στην Αθήνα την Παρασκευή (23/8) θα μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας της υπόλοιπης ομάδας».