Τα επτά δυνατά φιλικά προετοιμασίας του Περιστερίου Domino’s

Τα επτά δυνατά φιλικά προετοιμασίας του Περιστερίου Domino’s

Δημήτρης Χούπης 16:53 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 28.08.2024

Το Περιστέρι Domino’s ανακοίνωσε τα επτά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του

Το Περιστέρι Domino’s συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, ενώ ανακοινώθηκαν και τα επτά συνολικά φιλικά παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο πλάνο μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Λιμνιάτης με τους συνεργάτες του προγραμμάτισαν επτά πολύ δυνατά φιλικά προκειμένου να αφομοιώσουν οι παίκτες τη φιλοσοφία και να επιτύχουν την καλύτερη «χημεία» μέσα στο παρκέ.

Το Περιστέρι Domino’s δίνει το πρώτο φιλικό την προσεχή Παρασκευή (30/8) με αντίπαλο τον Προμηθέα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ ακολουθεί ένα με τον Κολοσσό (8/9) εντός έδρας, δυο αναμετρήσεις (11-12/9) με τον Προμηθέα στην Πάτρα, ένα παιχνίδι με το Λαύριο (15/9) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και δυο αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο (20/9) και την ΑΕΚ (22/9) στο πλαίσιο του 5ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Μέσα από αυτά τα παιχνίδια ο Γιώργοος Λιμνιάτης θα έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών του, εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Έλληνας τεχνικός μέσα από τα παιχνίδια θα δει τους τομείς που απαιτείται βελτίωση, ώστε να εμφανιστούν οι παίκτες του πανέτοιμοι στα επίσημα ματς.

Ασφαλώς και χρειάζεται πίστωση χρόνου, καθώς είναι πολλλά τα καινούργια πρόσωπα, ωστόσο ξέρουν ότι βάση του προγράμματος στο πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι έτοιμοι από την πρώτη αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα φιλικά παιχνίδια

30/8 Περιστέρι Domino’s-Προμηθέας

8/9 Περιστέρι Domino’s-Κολοσσός Ρόδου

11/9 Προμηθέας-Περιστέρι Domino’s

12/9 Προμηθέας-Περιστέρι Domino’s

15/9 Περιστέρι Domino’s-Λαύριο

20/9 Περιστέρι Domino’s-Πανιώνιος (5ο Τουρνουά Νίκος Φάσουρας)

22/9 Περιστέρι Domino’s-ΑΕΚ (5ο Τουρνουά Νίκος Φάσουρας).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!