H Domino’s Pizza είναι ο νέος μεγάλος και ονομαστικός χορηγός του Περιστερίου

H Domino’s Pizza είναι ο νέος μεγάλος και ονομαστικός χορηγός του Περιστερίου

Sportal newsroom 13:37 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 22.08.2024

Μια νέα μεγάλη συνεργασία ανακοίνωσε το Περιστέρι που μάλιστα θα συνοδεύει και το όνομα της ομάδας και θα το... νοστιμεύει με την Domino's Pizza.

Το Περιστέρι εκτός της αγωνιστικής προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, προοδεύει και σε διοικητικά ζητήματα. Μάλιστα, η νέα μεγάλη συνεργασία της αφορά στην Domino's Pizza και διεθνής αλυσίδα με 48 καταστήματα στην Ελλάδα θα βάλει την... γευστική υπογραφή της και στην ομάδα της Δυτικής Όχθης της Αττικής.

Μάλιστα, το Περιστέρι πλέον θα «σερβίρετε» ως Περιστέρι Domino's Pizza, καθώς η χορηγική συμφωνία περιλαμβάνει και ονοματοδοσία.

«Η συνεργασία μας με την μεγαλύτερη αλυσίδα διανομής πίτσας στον κόσμο αποτελεί μία σημαντική στιγμή για τον Σύλλογο, καθώς πλέον το Περιστέρι συνδέεται με ένα από τα μεγαλύτερα brand το οποίο έχει μπει δυναμικά στον χώρο του μπάσκετ», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Πάνος Βασιλαράς και πρόσθεσε πως «η Domino’s Pizza, όπως και η ομάδα μας, στοχεύει στην ενίσχυση της σχέσης κοινωνίας και αθλητισμού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον το όνομά μας θα συνοδεύεται από αυτό της Domino’s Pizza και ανυπομονούμε για την επίσημη έναρξη της σεζόν και την συνέχιση της συνεργασίας μας για πολλά χρόνια».

Η ανακοίνωση του Περιστερίου

«H Domino’s Pizza ο νέος μεγάλος και ονομαστικός χορηγός του Περιστερίου!H Domino’s Pizza ενώνει τις δυνάμεις της με το Περιστέρι, καθώς είναι ο νέος μεγάλος και ονομαστικός χορηγός της ομάδας για τη σεζόν 2024-2025.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα διανομής πίτσας στον κόσμο, με περισσότερα από 19.500 καταστήματα σε 95 χώρες, θα συμπορευθεί με την ΚΑΕ Περιστέρι στα γήπεδα της Stoiximan Basket League, του Κυπέλλου Ελλάδας και του Basketball Champions League.

Στην Ελλάδα το πρώτο κατάστημα Domino’s άνοιξε το 1995, ενώ η Daufood, που έχει τα δικαιώματα της Domino’s Pizza στην Ελλάδα, σήμερα είναι ο μεγαλύτερος Master Franchisee της Domino’s Pizza παγκοσμίως, αφού διαχειρίζεται τα δικαιώματα του brand σε 14 χώρες.

Η φιλοσοφία της Domino’s βασίζεται σε ανθρώπους που αναζητούν διαρκώς το διαφορετικό, την διασκέδαση μέσα από την εργασία και την διαρκή καινοτομία.

Στην Ελλάδα η εταιρεία σήμερα διαθέτει 48 καταστήματα, τόσο εταιρικά όσο και franchise, καθώς και μία υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της φρέσκιας ζύμης και logistics στο βιομηχανικό πάρκο των Άνω Λιοσίων.

Η Domino’s Pizza στην Ελλάδα έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δυναμική, καθώς η εταιρική κουλτούρα της βασίζεται σε πέντε άξονες, που αποτελούν δομικά συστατικά κάθε δραστηριότητάς της: η ποιότητα, η συνεχής ανανέωση προϊόντων και υπηρεσιών, η επένδυση στην τεχνογνωσία και στον εξοπλισμό, η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών και, τέλος, η αξιοπιστία και η ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς».