Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ Περιστέρι bwin στον Σπανούλη!

Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ Περιστέρι bwin στον Σπανούλη!

Sportal newsroom 17:04 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 08.06.2024

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ευχαρίστησε επίσημα τον Βασίλη Σπανούλη για την διετή προσφορά του στον Σύλλογο

Ο επίλογος της διετούς παρουσίας του Βασίλη Σπανούλη στο Περιστέρι bwin γράφτηκε την Παρασκευή (7/6) με την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ, η οποία ευχαρίστησε τον προπονητή για την διετή προσφορά του στον Σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου bwin αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Περιστερι bwin ευχαριστεί τον Βασίλη Σπανούλη για τα δυο υπέροχα χρόνια της συνεργασίας μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της προπονητικής του διαδρομής.

Στην κοινή μας προσπάθεια η ομάδα την πρώτη χρονιά ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας και κατέκτησε την 3η θέση στη βαθμολογία της Stoiximan Basket League.

Η Πολωνία με NBAer και Μπαλτσερόφσκι στο ΣΕΦ για το φιλικό με την Εθνική (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

16:35 - 07.06.2024

Η Πολωνία με NBAer και Μπαλτσερόφσκι στο ΣΕΦ για το φιλικό με την Εθνική (vid)

Ο νεαρός σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τζέρεμι Σόχαν, βρίσκεται ανάμεσα στην προεπιλογή της εθνικής Πολωνίας και στις 21 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την εθνική Ελλάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πρώτο φιλικό ματς προετοιμασίας για το Προολυμπιακό Τουρνούα. Συμπαίκτες του ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι του Παναθηναϊκού και ο Μίχαλ Μίχαλακ του ΠΑΟΚ.

Τη δεύτερη χρονιά έγραψε ιστορία συμμετέχοντας στο Final Four του Basketball Champions League, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν τερματίζοντας στην 3η θέση του πρωταθλήματος».