Ένταση στο Περιστέρι, τεχνική ποινή στον Ζούγρη για την... αψιμαχία με τον Γκάουντλοκ (vid)

Ένταση στο Περιστέρι, τεχνική ποινή στον Ζούγρη για την... αψιμαχία με τον Γκάουντλοκ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 18:31 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 30.03.2024

Ο Βαγγέλης Ζούγρης του Περιστερίου έπειτα από μία στιγμή έντασης με τον Άντριου Γκάουντλοκ του Κολοσσού, δέχθηκε τεχνική ποινή και για να ηρεμίσει και να προστατευθεί, ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης κάλεσε τάιμ άουτ...

Ένα επιθετικό φάουλ του Βαγγέλη Ζούγρη, δημιούργησε εκνευρισμό στο νεαρό σέντερ του Περιστερίου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές κρατώντας την μπάλα στα χέρια.

Τότε ήταν που ο Άντριου Γκάουντλοκ προσπάθησε να του την πάρει (με το «έτσι θέλω») και ο Ζούγρης εκνευρίστηκε διπλά. Απάντησε φραστικά στον έμπειρο Αμερικανό γκαρντ του Κολοσσού και οι διαιτητές τον χρέωσαν αμέσως με τεχνική ποινή.

Οι γηπεδούχοι συνολικά προσπάθησαν να δείξουν με τον τρόπο τους και κυρίως μέσω του προπονητή τους, Βασίλη Σπανούλη, πως ήταν πολύ αυστηρή η απόφαση των ρέφερι, αλλά μονομιάς τα πνεύματα ηρέμισαν και συγκεντρώθηκαν στο παιχνίδι.

Ο Kill Bill κάλεσε τάιμ άουτ, εξήγησε στον Ζούγρη πως πρέπει να μείνει εστιασμένος στον στόχο του, να μην απαντάει σε προκλήσεις, καθώς η νίκη ήταν το ζητούμενο και τίποτα άλλο.

Η ένταση δημιουργήθηκε πάντως, στην δεύτερη περίοδο, δηλαδή σε ένα διάστημα που το Περιστέρι αύξησε τον ρυθμό και την αποδοτικότητά του.