Πανέτοιμο για το πρώτο φιλικό το Περιστέρι κόντρα στον Προμηθέα

Πανέτοιμο για το πρώτο φιλικό το Περιστέρι κόντρα στον Προμηθέα

Sportal newsroom 13:54 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 29.08.2024

Σε ρυθμούς φιλικών προετοιμασίας μπαίνει το Περιστέρι, το οποίο θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα (30/08, 17:00) στο κλειστό «Α.Παπανδρέου».

Το πρώτο φιλικό από την έναρξη της προετοιμασίας του δίνει το Περιστέρι Domino’s την Παρασκευή (30/8, 17:00) με τον Προμηθέα «κεκλεισμένων των θυρών» στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Γιώργος Λιμνιάτης και οι συνεργάτες του θα έχουν τη δυνατότητα να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών μετά τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας.

Λιμνιάτης: «Να σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας του Περιστερίου» - Τι είπε για έκτο ξένο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:38 - 29.08.2024

Λιμνιάτης: «Να σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας του Περιστερίου» - Τι είπε για έκτο ξένο

Ο Γιώργος Λιμνιάτης έχει σηκώσει μανίκια στο Περιστέρι και θέλει να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα, αντάξια της ιστορίας στα δυτικά προάστια. Τι είπε για τα μεταγραφικά.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» θα μπορέσει να δει τον βαθμό ετοιμότητας των αθλητών του και να διαπιστώσει που απαιτείται βελτίωση εν όψει των υπολοίπων αναμετρήσεων μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας μπήκαν σταδιακά και ο Τζάρελ Έντι με τον Τζάστιν Πάτον που θα προσδώσουν ποιότητα στο Περιστέρι Domino’s.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!