Λιμνιάτης: «Να αποδείξουμε ότι μπορούμε να σηκωθούμε πάλι στα πόδια μας»
i

©InTime

Λιμνιάτης: «Να αποδείξουμε ότι μπορούμε να σηκωθούμε πάλι στα πόδια μας»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 23:14 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 05.10.2024

Ο προπονητής του Περιστερίου Domino’s Γιώργος Λιμνιάτης αναφέρθηκε στην ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Με εμφανή τη στενοχώρια στο πρόσωπο του εμφανίστηκε ο προπονητής του Περιστερίου Domino’s Γιώργος Λιμνιάτης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ είχε πολύ καλύτερη εικόνα, άξιζε τη νίκη, παρόλο που στο τέλος κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να γυρίσουμε το παιχνίδι. Για ακόμη μια φορά είναι ξεκάθαρο το πρόβλημα μας όσον αφορά την αμυντική μας συμπεριφορά. Επιτρέψαμε σε παίκτες που είχαμε πει πως δεν θέλουμε να σουτάρουν όπως ο Χέντερσον να βρει ελεύθερα σουτ. Από κει και πέρα βρήκαν και ψυχολογία. Νομίζω ότι είναι καθοριστικό το σημείο στο πρώτο 10λεπτο και ως τα μέσα του δευτέρου 10λεπτου, όπου είχαμε την ευκαιρία να φύγουμε στο σκορ καθώς ήμασταν μπροστά με 5 πόντους και κάναμε κάποια λάθη» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των «κυανοκιτρίνων» για το στραβοπάτημα της πρώτης αγωνιστικής.

Και συνέχισε: «Η εικόνα της ομάδας μας αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που είχαμε μέχρι πριν πέντε ημέρες. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι είμαστε μια ομάδα που έχουμε χαρακτήρες, έχουμε καλό κλίμα μεταξύ μας και στη δύσκολη στιγμή πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να σηκωθούμε πάλι στα πόδια μας.

Είναι και δική μου ευθύνη να μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να παρουσιάσουμε την εικόνα που είχαμε μέχρι τη Ρόδο. Μόνο με προπόνηση, μόνο με εμπιστοσύνη σ’ αυτό που κάνουμε θα μπορέσουμε να βρούμε πάλι το σωστό δρόμο».

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Έλληνας τεχνικός, υπογράμμισε: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του, ήταν ένα ματς για μας που είχε το πρέπει. Γιατί ξεκινήσαμε στην έδρα μας μ’ έναν αντίπαλο στα μέτρα μας, με όλο το σεβασμό στον ΠΑΟΚ, αλλά δυστυχώς η εικόνα μας και αμυντικά και επιθετικά ήταν μιας ομάδας που παίζαμε περισσότερο με ντρίμπλα και λιγότερο με πάσα όπως συνηθίζαμε να κάνουμε.

Η αιτία πίσω από το τάιμ άουτ του Σάκοτα στο Άρης - ΑΕΚ Betsson που έφερε την... έκρηξη του Αλεξανδρείου
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:28 - 05.10.2024

Η αιτία πίσω από το τάιμ άουτ του Σάκοτα στο Άρης - ΑΕΚ Betsson που έφερε την... έκρηξη του Αλεξανδρείου

Ο Ντράγκαν Σάκοτα κάλεσε τάιμ άουτ στα 29'' για το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ Betsson, σε ένα σημείο που είχαν κριθεί τα πάντα. Η κίνησή του όμως είχε εξήγηση...

Μας αρέσει να κυκλοφορούμε την μπάλα, δυστυχώς και την Τετάρτη στη Σερβία, αλλά και σήμερα αυτό δεν συνέβη. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μεγάλα τρίποντα από ένα σημείο. Αυτό μας γκρέμισε και παρόλη την προσπάθεια που κάναμε στο τέλος δεν τα καταφέραμε».

22:27 - 05.10.2024

Τα highlights της εκτός έδρας νίκης του ΠΑΟΚ απέναντι στο Περιστέρι Domino's

Ο ΠΑΟΚ με την ευστοχία από την περιφέρεια, πλήγωσε το Περιστέρι Domino's στο τρίτο δεκάλεπτο στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL και ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα μετά την εκτός έδρας νίκη με 80-72.