Ντάνγκουμπιτς: «Να δείξουμε τον χαρακτήρα μας και να παίξουμε καλό μπάσκετ με τον Ολυμπιακό»
i

©InTime

Ντάνγκουμπιτς: «Να δείξουμε τον χαρακτήρα μας και να παίξουμε καλό μπάσκετ με τον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Χούπης 19:29 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 19:29 - 29.05.2024

Ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς αναλύει την αναμέτρηση του Περιστερίου bwin με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (30/5, 20:15, ΕΡΤ 3) στο ΣΕΦ στον πρώτο ημιτελικό της Stoiximan Basket League

Απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ θα βρεθεί το Περιστέρι bwin την Πέμπτη (30/5, 20:15, ΕΡΤ 3) στον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Stoiximan Basket League.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ξέρουν καλά πως έχουν ένα δύσκολο έργο απέναντι σ' έναν ποιοτικό αντίπαλο, αλλά θα προσπαθήσουν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό.

«Παίζουμε στους ημιτελικούς των playoffs με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι και την ποιότητα της. Εμείς θέλουμε να δείξουμε τον χαρακτήρα μας και να παίξουμε καλό μπάσκετ, όπως παίζουμε όλη τη χρονιά» υποστήριξε ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Και συμπλήρωσε: «Αυτό το μπάσκετ θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και στη σειρά με τον Ολυμπιακό, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη είναι όλοι οι παίκτες και οι «κυανοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό να εμφανίσουν το καλό τους πρόσωπο, προκειμένου να διεκδικήσουν το καλύτερο απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο.