Πάπας: «Δύσκολο παιχνίδι, θα παλέψουμε για τις πιθανότητες που μας αναλογούν»
i

©InTime

Πάπας: «Δύσκολο παιχνίδι, θα παλέψουμε για τις πιθανότητες που μας αναλογούν»

Ευτυχία Οικονομίδου 18:28 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 21.10.2024

Το Περιστέρι Domino’s αντιμετωπίζει την Τρίτη (22/10, 19:00) στην Τουρκία τη Μανίσα και ο Τζορτζ Πάπας δίνει το στίγμα του για την αναμέτρηση στο BCL

Αντιμέτωπο με τη Μανίσα στην Τουρκία θα βρεθεί την Τρίτη (22/10, 19:00, Cosmote Sport 4) το Περιστέρι Domino’s για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Οι παίκτες του Γιώργου Λιμνιάτη ξέρουν πως έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην τουρκική ομάδα που είναι αήττητη ως τώρα στον όμιλο έχοντας δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Μανίσα η οποία έχει δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση. Εμείς προερχόμαστε από δυο νίκες με τον Πανιώνιο και το Μαρούσι στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο» υποστήριξε αρχικά ο Τζορτζ Πάπας για την αναμέτρηση με τη Μανίσα.

Και πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, τότε μπορούμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Η άμυνα, τα ριμπάουντ και ο έλεγχος του ρυθμού είναι σημαντικά στοιχεία που θα παίξουν ρόλο στο παιχνίδι με τη Μανίσα».

Ο Γιώργος Λιμνιάτης στο παιχνίδι της Τρίτης (22/10) θα έχει κανονικά στη διάθεση του και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας τον Μπέρικ Ζαν Λουί.

Αντίθετα, δεν υπολογίζεται ο Βασίλης Ξανθόπουλος που κάνει ακόμη θεραπείες, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ που έχει μείνει εκτός δράσης μετά τον ημιτελικό του Super Cup με τον Ολυμπιακό στη Ρόδο, ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να επανέλθει απόλυτα έτοιμος για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Περιστερίου Domino’s.