Πουλιανίτης: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στην FMP για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα»
i

©InTime

Πουλιανίτης: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στην FMP για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα»

Απόστολος Μαυράκης 19:03 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 01:19 - 02.10.2024

Το Περιστέρι Domino’s αντιμετωπίζει την Τετάρτη (2/10, 21:00, Cosmote Sport 4) στο Βελιγράδι την FMP στην πρεμιέρα του Basketball Champions League

Αντιμέτωπο με την FMP Βελιγραδίου θα βρεθεί στην πρεμιέρα του Basketball Champions League το Περιστέρι Domino’s το βράδυ της Τετάρτης (2/10, 21:00, Cosmote Sport 4) στο Aleksandar Nikolic Hall.

Οι παίκτες του Γιώργου Λιμνιάτη μετά την παρουσία τους στο Super Cup και τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και τον Άρη θέλουν να δείξουν ξανά το καλό τους πρόσωπο απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας.

«Στο πρώτο μας παιχνίδι στο Basketball Champions League παίζουμε απέναντι σε μια σκληρή ομάδα όπως είναι η FMP, που της αρέσει να βγάζει ενέργεια και στα δυο μέρη του γηπέδου. Κυρίως όμως επιβάλλει το ρυθμό της μέσα από την άμυνα, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και έτοιμοι, για να μπούμε από την αρχή σ’ ένα δυνατό και γρήγορο παιχνίδι» δήλωσε ο Στέλιος Πουλιανίτης για τον αγώνα της πρεμιέρας του BCL στο Βελιγράδι.

Και συμπλήρωσε: «Προερχόμαστε από ένα κουραστικό διήμερο με το Super Cup που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν χωράνε δικαιολογίες. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ξεκινήσουμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στη διάθεση του Γιώργου Λιμνιάτη θα είναι κανονικά και ο Σι Τζέι Χάρις, ο οποίος ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς και τον άφησαν εκτός δράσης στους αγώνες του Super Cup που διεξήχθησαν στη Ρόδο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και τον Άρη.

Στο Περιστέρι Domino’s θέλουν να έχουν μια καλή παρουσία στην Ευρώπη αναγνωρίζουν ωστόσο τις δυσκολίες που υπάρχουν δεδομένου ότι έχει μειωθεί σημαντικά το μπάτζετ για τη νέα χρονιά με την ομάδα να επενδύει περισσότερο στο ελληνικό στοιχείο, γι’ αυτό και έχει αποκτήσει μόνο πέντε ξένους.