Χάρις: «Δυνατή άμυνα και ριμπάουντ ο στόχος μας με τον ΠΑΟΚ»
i

©InTime

Χάρις: «Δυνατή άμυνα και ριμπάουντ ο στόχος μας με τον ΠΑΟΚ»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 19:11 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 04.10.2024

Το Περιστέρι Domino’s υποδέχεται το Σάββατο (5/10, 20:15, ΕΡΤ 3) τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL

Δύσκολη αποστολή έχει το Σάββατο (5/10, 20:15, ΕΡΤ 3) το Περιστέρι Domino’s στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης και οι παίκτες του περιμένουν από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα στην πρώτη «μάχη» της νέας χρονιάς απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια σκληρή ομάδα με καλούς παίκτες, που παίζουν δυνατή άμυνα, αλλά εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα στο παρκέ για να κερδίσουμε» υποστήριξε ο Σι Τζέι Χάρις για την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο».

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο Super Cup στη Ρόδο. Απέναντι στην FMP για το Basketball Champions League έδειξε ότι βρήκε ξανά τον ρυθμό του και άφησε πίσω του τον τραυματισμό.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε καλοί σε όλα για να τα καταφέρουμε. Ο κύριος στόχος μας θα πρέπει να είναι η δυνατή άμυνα και τα αμυντικά ριμπάουντ. Εάν τα κάνουμε αυτά σωστά, τότε θα παίξουμε καλά και στην επίθεση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους φίλους του Περιστερίου Domino’s για τους οποίος είπε: «Ο κόσμος ελπίζω να έρθει και να μας στηρίξει. Να ξέρουν πως θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι γι’ αυτούς!».

Το... ξέκοψε ο κομισάριος του NBA: «Δεν είναι εύκολο να διοργανώσουμε παιχνίδι στην Ελλάδα»
NBA

18:57 - 04.10.2024

Το... ξέκοψε ο κομισάριος του NBA: «Δεν είναι εύκολο να διοργανώσουμε παιχνίδι στην Ελλάδα»

Ο κομισάριος του ΝΒΑ μίλησε για την πιθανότητα διεξαγωγής παιχνιδιού με ομάδα του ΝΒΑ στην Ευρώπη, μιας και η Παρτιζάν ήθελε να φιλοξενήσει τους Ουόριορς προς τιμήν του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς.

Η προσήλωση στην άμυνα και ο έλεγχος των ριμπάουντ είναι τα δυο σημεία που θα κρίνουν εν πολλοίς την αναμέτρηση και αυτό τονίζει στους παίκτες του ο Έλληνας τεχνικός του Περιστερίου Domino’s.