Λιμνιάτης: «Παίξαμε πολύ άσχημα, δεν είναι αυτή η εικόνα μας»

Γιώργος Λιμνιάτης

i

© FIBA

Λιμνιάτης: «Παίξαμε πολύ άσχημα, δεν είναι αυτή η εικόνα μας»

Ευτυχία Οικονομίδου 23:16 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:22 - 02.10.2024

Ο Γιώργος Λιμνιάτης μίλησε για την κακή εικόνα του Περιστερίου Domino's στην αναμέτρηση με την FMP Βελιγραδίου, όπου οι «Πρίγκιπες της δυτικής όχθης» ηττήθηκαν εκτός έδρας με 70-58.

Η FMP φιλοξένησε το Περιστέρι Domino's στο Βελιγράδι για τις ανάγκες της πρώτης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Εκεί η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στη Σερβία με 70-58.

Η μεγάλη αστοχία που αντιμετώπισαν οι φιλοξενούμενοι από την περιφέρεια ευστοχώντας σε μόλις 3/25 τρίποντα ήταν η μεγαλύτερη παθογένεια της αναμέτρησης σε συνδυασμό με τα 16 επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε η σέρβικη ομάδα. Ο Γιώργος Λιμνιάτης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου τόνισε αυτά τα προβλήματα επισημαίνοντας πως η εικόνα της ομάδας ήταν κακή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιμνιάτης:

«Η εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρη, επειδή είχαμε λίγη ενέργει. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Οι αντίπαλοι πήραν 16 επιθετικά ριμπάουντ και εμείς είμαστε μία ομάδα με ρυθμό στην επίθεση και η πίεση της FMP Βελιγραδίου μας έβγαλε από τον ρυθμό μας και παίξαμε πολύ άσχημα. Παίξαμε πολύ κακά. Δεν είναι αυτή η εικόνα μας. Δημιουργήσαμε κάποια ανοιχτά σουτ. Το 3/25 είναι πολύ κακό ποσοστό για τους σουτέρ μας. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο με το Super Cup στη Ρόδο, όπου ξοδέψαμε πολλή ενέργεια, όμως αυτή δεν είναι δικαιολογία. Εμπιστευόμαστε την ομάδα μας, εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας και τη δουλειά μας και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψουμε».