Πράξη δεύτερη στα ημιτελικά για Περιστέρι bwin και Ολυμπιακό

Πράξη δεύτερη στα ημιτελικά για Περιστέρι bwin και Ολυμπιακό

Sportal newsroom 08:26 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:32 - 01.06.2024

Το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17:15) στον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Παράταση στην αγωνία ή σκούπα; Το Περιστέρι bwin του Βασίλη Σπανούλη υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο Game 2 των ημιτελικών του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να έρχεται με... φόρα από το 83-72 του Game 1 και να έχει σαν στόχο να τελειώσει τη δουλειά στα δυτικά.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται και πάλι, μετά το Game 1 της περασμένης Πέμπτης και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θέλουν να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση και την ίδια ενέργεια, για να κλείσουν θέση σε ακόμα μια σειρά τελικών της Stoiximan Basket League.

Απέναντί τους θα βρουν το Περιστέρι bwin το οποίο έχει δείξει πως δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει επί ίσοις όροις ακόμα μια αναμέτρησης κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Ρέτσος αποκαλύπτει την στιχομυθία με τον Μπαρτζώκα και αποθεώνει τον Ιμπόρα (vids)
CONFERENCE LEAGUE

10:14 - 31.05.2024

Ο Ρέτσος αποκαλύπτει την στιχομυθία με τον Μπαρτζώκα και αποθεώνει τον Ιμπόρα (vids)

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης, Παναγιώτης Ρέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA αποκάλυψε τι του είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την πρόκριση επί της Άστον Βίλα, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Βιθέντε Ιμπόρα.

Ο Ολυμπιακός στο Game 1 έδειξε αντίδραση για την παρουσία του στο Final 4 του Βερολίνου και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο ζήλο, παρά τη μεγάλη απουσία του Μουσταφά Φαλ, που ταλαιπωρείται από κάταγμα κοπώσεως. Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό του με λύσεις εκ των έσω για ακόμα ένα παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, το Περιστέρι bwin πονοκεφαλιάζει με την κατάσταση του Ζερμέιν Λοβ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ΣΕΦ και από τις πρώτες αντιδράσεις του έδειχνε πως πονούσε πολύ.