Συνεχίζει στο Περιστέρι για ακόμα μια σεζόν ο Ξανθόπουλος

Συνεχίζει στο Περιστέρι για ακόμα μια σεζόν ο Ξανθόπουλος

Sportal newsroom 12:21 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 02.08.2024

Περιστέρι και Βασίλης Ξανθόπουλος συνεχίζουν μαζί για ακόμα μια σεζόν, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να ανανεώνει τη συνεργασία της με τον βετεράνο πλέι μέικερ για ακόμα μια σεζόν.

Τι κι αν έχει φτάσει στο 40ο έτος της ηλικίας του και ετοιμάζεται να «πατήσει» τα 41; Ο Βασίλης Ξανθόπουλος συνεχίζει απτόητος, παραμένοντας ενεργός στα παρκέ. Ο Έλληνας πλέι μέικερ έπειτα από μία σεζόν υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη θα παραμείνει κάτοικος Περιστερίου και τη σεζόν 2024-25.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο «Ξανθό» ετοιμάζεται για την τρίτη σεζόν του στα δυτικά προάστια, καθώς είχε προηγηθεί και η αγωνιστική περίοδος 2019-20. Με την παρουσία του θα αποτελέσει έναν σημαντικό συνδετικό κρίκο μεταξύ του προπονητικού σταφ και της ομάδας, καθώς με την εμπειρία του αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο πλάνο του Γιώργου Λημνιάτη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι:

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του αθλητή Βασίλη Ξανθόπουλου για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Συλλόγου ενισχύοντας με την παρουσία του την περιφερειακή γραμμή, προκειμένου το Περιστέρι να εκπληρώσει τους στόχους του.