Έφτασε ο Κόφι για το Περιστέρι
i

©InTime

Έφτασε ο Κόφι για το Περιστέρι

Δημήτρης Χούπης 16:35 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:35 - 17.08.2024

Ο Κρις Κόφι ήρθε το Σάββατο (17/8) στην Αθήνα και τον υποδέχθηκς για λογαριασμό του Περιστερίου η team manager της ομάδας Σογία Κλιγκοπούλου

Έπειτα από τον Τόμπιν Κάρμπερι που αφίχθη την Παρασκευή (16/8) στην Αθήνα, έφτασε το πρωΐ του Σαββάτου (17/8) στο «Ελ. Βενιζέλος» και ο Κρις Κόφι για λογαριασμό του Περιστερίου.

Τον 27χρονο πάουερ φόργουορντ υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο η team manager της ομάδας Σοφία Κλιγκοπούλου.

Το απόγευμα του Σαββάτου (17/8) αναμένεται ο Τζορτζ Πάπας, ενώ την Κυριακή (18/8) φτάνει και ο Σι Τζέι Χάρις.

Από κει και πέρα, νωρίς το πρωΐ του Σαββάτου ανακοινώθηκε ο Τζάρελ Έντι (33χρ., 2.01) που θα ενισχύσει την περιφέρεια των «κυανοκιτρίνων» τη νέα χρονιά στη Stoiximan Basket League.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Λιμνιάτη.

Και επίσημα παίκτης του Άρη ο Τζος Ρόμπερτς - Ανακοινώθηκε ο Αμερικανός και έρχεται στην Ελλάδα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:32 - 17.08.2024

Και επίσημα παίκτης του Άρη ο Τζος Ρόμπερτς - Ανακοινώθηκε ο Αμερικανός και έρχεται στην Ελλάδα

Ο Τζος Ρόμπερτς υπέγραψε στον Άρη και ο αποτελεί την πιο... φρέσκια μεταγραφική προσθήκη των «κιτρινόμαυρων» που με την παρουσία του Αμερικανού ενισχύονται σε σημαντικό βαθμό κοντά στο καλάθι.

Ο τεχνικός του Περιστερίου έχει ορίσει για τη Δευτέρα (19/8) την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, σηματοδοτώντας και την έναρξη της προετοιμασίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!