Τιμ μάνατζερ στο Περιστέρι η Σοφία Κλιγκοπούλου

Τιμ μάνατζερ στο Περιστέρι η Σοφία Κλιγκοπούλου

Sportal newsroom 10:16 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 15.08.2024

Σε μια κίνηση με ξεχωριστή σημασία προχώρησε το Περιστέρι, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη της Σοφίας Κλιγκοπούλου σε ρόλο τιμ μάνατζερ.

Κίνηση-έκπληξη από το Περιστέρι όσον αφορά τη θέση του τιμ μάνατζερ ενόψει της νέας σεζόν. Η θέση αυτή είχε μείνει κενή, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Τσιάρα, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα την τελευταία διετία. Το κενό όμως καλύφθηκε με μία θρύλο του μπάσκετ γυναικών.

Η Σοφία Κλιγκοπούλου θα είναι η νέα τιμ μάνατζερ του Περιστερίου, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να ανακοινώνει την πρόσληψή της. Η Κλιγκοπούλου αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά στα νέα της καθήκοντα, καθώς η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει:

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει ότι η πρώην διεθνής καλαθοσφαιρίστρια Σοφία Κλιγκοπούλου αναλαμβάνει τον ρόλο της Team Manager στην ομάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!