Το Περιστέρι bwin ευχαρίστησε τον Πανταζόπουλο

Το Περιστέρι bwin ευχαρίστησε τον Πανταζόπουλο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:01 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 11.06.2024

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin είπε το δικό της «ευχαριστώ» στον Γιώργο Πανταζόπουλο που ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Σύλλογο

Το δικό του «ευχαριστώ» στον Γιώργο Πανταζόπουλο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΕ είπε το Περιστέρι bwin.

Η αποχώρηση του μετά από μια δεκαετία από την ομάδα αποτελεί μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανελίς ειδικά μετά την τελευταία εκπληκτική διετία όπου ο Σύλλογος κατέκτησε δυο φορές την 3η θέση στο πρωτάθλημα και συμμετείχε στο Final Four του Basketball Champions League.

Η ανακοίνωση της «κυανοκίτρινης» ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ευχαριστεί τον Γιώργο Πανταζόπουλο για την προσφορά του στον Σύλλογο στην 10ετή παρουσία του, από τις θέσεις του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου.

Αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα για την επιστροφή της ομάδας στους «μεγάλους» του ελληνικού μπάσκετ και την επίτευξη στόχων που έγραψαν ιστορία.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Από κει και πέρα, το θέμα του προπονητή αποτελεί το φλέγον θέμα για την ομάδα των «δυτικών προαστίων», που καλείται τα επόμενα 24ωρα να αποφασίσει για τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Βασίλη Σπανούλη.

Ακόμη είναι νωρίς, αλλά θα πρέπει σιγά-σιγά να ξεκινήσει η αναζήτηση του κόουτς που θα κληθεί να οδηγήσει το Περιστέρι bwin στην επόμενη ημέρα.